Skocz do zawartości
Electron

Geforce4200 kontra radeon 9000pro.?

Rekomendowane odpowiedzi

No nieee :evil: ja mówie, że to niema sensu bo niema dalej się kłócić co jest lepsze, bo fani Nvidii wiedzą swoje, fani Ati wiedzą swoje i to moze trwać wieki. Ale wy nieee bo po co :roll: .

To niejest temat Gf4Tit4200 vs Radeon 9000Pro tylko tit4200 vs R8500/9500 :evil: :arrow: KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!! :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ganghiskhan już wszyscy wiedzą, albo poprostu niedowierzają :)

Już pisałem to w innym dziale: jeśli chcesz mieć wydajną karte i zarówno tanio to Radeon jeśli chcesz za troche większe pieniążki wydajnijszą karte to GeForce jet dla Ciebie - wyjątkiem jest Radeon 9500Pro i 9700 który siłą rzeczy jest lepszy. Ale niech tylko poczekajmy do 2 połowy 2004 roku a sytuacja się zmieni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ganghiskhan już wszyscy wiedzą, albo poprostu niedowierzają :)

Już pisałem to w innym dziale: jeśli chcesz mieć wydajną karte i zarówno tanio to Radeon jeśli chcesz za troche większe pieniążki wydajnijszą karte to GeForce jet dla Ciebie - wyjątkiem jest Radeon 9500Pro i 9700 który siłą rzeczy jest lepszy. Ale niech tylko poczekajmy do 2 połowy 2004 roku a sytuacja się zmieni :D

no busz zajebie wszystko i wszystkich swoimi atomowkami :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres - topic mija się z celem. Wogóle ostatnie posty niemówią nic na temat Gftit4200 a 9000PRO tylko Gftit4200vs Radek8500/9100/9500 przyznam, ze sam macałem w tym palce, ale chciałem pacjentowi uświadomić do czego porównywalny jest Gf4tit4200 a do czego Radek 9000Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli chodzi o temat to ja polecam odwiedzic archiwum artykulow z frazpc.pl.........tam jest ladne porownanie kart.....i wszystko jasne.. zreszta takich porownan sa setki..wystarczy w wyszukiwarce zapodac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...