21szpak Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Chłopaki sorki za moj niebyt ale przez dlugii weekend nie mialem netu :-) moj 8500GT jeszcze nie przyszedl z emarket.pl widocznie sie rozleniwili tym dlugim weekiem, pozatym 73GT i 76GT przyjda tez po niedzieli ale postaram sie jak najszybciej skleic caly artykul. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 21Szpak kiedy zamówiłeś swoją kartę, bo moja też jeszcze nie przyszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 21Szpak kiedy zamówiłeś swoją kartę, bo moja też jeszcze nie przyszła. zamówiłem w czwartek tak samo jak Ty wiec pewnie we wtorek dostaniemy te karty. Ale warto do nich napisac i sie przypomniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Heh ... jeśli 8500GT ma mieć wydajność 7600GT ... to ciekawi mnie co by było gdyby te bestie połączyć w SLI ... może wtedy by można uzyskać sensowną konkuręcje dla 7900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 no 8600Gt jest jeszcze spoko , godny następca 7600Gt i nic więcej , bo do 7900Gs to mu jeszcze daleko . NV wypościła dziś nowe sterowniki Forceware 158.24 Vista i nVidia Forecware 158.22 XP może one coś poprawia wydajność tych kart...To zapraszam do wontku o 8600GT,i malej relacji z poprawiania 8600GT zeby skrzydelek dostala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Heh ... jeśli 8500GT ma mieć wydajność 7600GT ... to ciekawi mnie co by było gdyby te bestie połączyć w SLI ... może wtedy by można uzyskać sensowną konkuręcje dla 7900.do 7600gt to m,u daleko , wydajność ok Gf 7300Gt , czasem lepsza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Hej DickSon robiłeś delte w swoim Palicie? Tylko szczerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 do 7600gt to m,u daleko , wydajność ok Gf 7300Gt , czasem lepsza :wink:ja mam nadzieje że przynajmniej 8600GT GE po mocnym OC zrówna się a w niektórych grach przegoni GF 7900GS na standardowych taktach a na to się zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Hej DickSon robiłeś delte w swoim Palicie? Tylko szczerze.cześć , nie , palit jest na std V i nic nie zmieniałem oprócz taktowań w Riva tuner :wink: A Twój ładnie podkręcony , napisz mi na PW czy to na v modzie czy tylko deltą zabawa ? Edytowane 6 Maja 2007 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Było ??? GeForce 8500GE (Galaxy Edition) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Było ??? GeForce 8500GE (Galaxy Edition) Bylo. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A więc mam już swojego Palita 8500GT SONIC uwierzcie ze opakowanie od karty jest malutkie a samam karta wielkosci 73GT cooler nawet spory ale brakuje mu do ZALMANA. Dzis pod wieczór porobie pierwsze testy to coś zarzuce na forum. Pozdro A pamieci jakie sa zamontowane na karcie to: Infenion HYB18H512329AF FVV23103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zako Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja też już mam swojego Sonic'a. Faktycznie pudełko jest strasznie małe. Jak znajdę wolną chwile montuję kartę do kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) A pamieci jakie sa zamontowane na karcie to: Infenion HYB18H512329AF FVV23103 Hmm ciekawe jakie ns?? 1.2ns chyba ?? Edytowane 9 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Hmm ciekawe jakie ns?? 1.2ns chyba ?? hehe za różowo by było gdyby to byly 1,2ns sa ta pamienieci 1,4ns wiec tez niezle- wszystko zalezy od tego jak sa dovoltowane jak Palit dal wiekszy Vmem to powinny sie dobrze krecić. Teraz znikne na jakis czas bo musze calego kompa rozmontowac i na nowo zlozyc z innym mobo no i ta kartą a potem jakies tesciki na szybkiego sie porobi. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Jestem ciekaw.. Aby wyniki były pozytywne. Zako i 21szpak CZEKAMY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Też jestem ciekaw wyników. Napisz koniecznie jak z OC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ciekawe, czy przegoni podkreconego 8500GE z testow IN4.pl. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A więc mam już swojego Palita 8500GT SONIC uwierzcie ze opakowanie od karty jest malutkie a samam karta wielkosci 73GT cooler nawet spory ale brakuje mu do ZALMANA. Dzis pod wieczór porobie pierwsze testy to coś zarzuce na forum. Pozdro A pamieci jakie sa zamontowane na karcie to: Infenion HYB18H512329AF FVV23103 Doczekamy się dzisiaj ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Doczekamy się dzisiaj ? ;) jak widzicie nie wyrobiłem się wczoraj zreszta ogladałem film na tvn :-) karta chodzi i jest głośna to narazie moge napisać jak wróce z uczelni to poinstaluje gry i 3dmarki i dam troche wyników. Sorki że wczoraj nic nie napisalem ale nie mialem juz sil ani ochoty bo bania mi bękała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 no to ja też czekam z ciekawością :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 na egieldzie pojawil sie test dosyc mocno podkreconego MSI 8500GT DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 na egieldzie pojawil sie test dosyc mocno podkreconego MSI 8500GT DDR2który niczego nie zmienia , karta dostaje tęgie baty od Gf 7600GT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 dokladnie ;/ kupa jednym slowem... do obecnych gier sie nie nadaje jak widze jak ona sobie radzi z enginm DooM'a 3 to mnie krew zalewa - taki ET: QW chyba sie na niej w ogole nie uruchomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 dokladnie ;/ kupa jednym slowem... do obecnych gier sie nie nadaje jak widze jak ona sobie radzi z enginm DooM'a 3 to mnie krew zalewa - taki ET: QW chyba sie na niej w ogole nie uruchomi i pewnie DX10 tez jej skrzydeł nie doda , tak jak ps 3.0 nie dodał GF 6600 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Oni tam testowali grafe z ddr2, ktora nawet 1ghz na mem nie miala. W sumie chetnie bym sobie pokatowal 85ge od galaxy i zapodal jej tak z 1ghz na rdzen (2ghz shaderow) i z 1,8ghz+ mem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) A to jak to jest w tej serii 8 z tymi zegarami shaderów je się osobna podkreca ?? czy jak sie podkreci rdzen to one automatycznie tez sie zwiekszja??? EDIT: juz kumam :-P rdzeń np ma 700Mhz czyli shadery 2x700= 1400Mhz...wow :gitarzysta2: :banana: Edytowane 10 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 A to jak to jest w tej serii 8 z tymi zegarami shaderów je się osobna podkreca ?? czy jak sie podkreci rdzen to one automatycznie tez sie zwiekszja??? EDIT: juz kumam :-P rdzeń np ma 700Mhz czyli shadery 2x700= 1400Mhz...wow :gitarzysta2: :banana: Nie wiem czy to jest do konca tak, na egieldzie napisali "Pomiary przeprowadziliśmy przy taktowaniu rdzenia 780 MHz, shadery na 1780 MHz" , czyli x2 sie nie zgadza, pewnie da sie ustawiac oddzielnie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Z tego co wiem da się osobno ale im więcej na shaderach tym mniej na rdzeniu i odwrotnie chyba też... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Ani słychu i naszych kolegach ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...