Gość Matts Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam. Mam drukarke Seikosha MP-5450. Sciagnelem sterowniki, ale nie mam pojecia jak ja zainstalowac, poniewaz komputer jej nie wykrywa a jest podlaczona pod port drukarki LPT1. Blagam pomozcie!!!!! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zmień czcionkę na normalną Start | Drukarki i faksy. W oknie które ci się pojawi wybierasz Dodaj drukarkę i przechodzisz przez kreator. W odpowiednim momencie musisz tylko podać steroniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matts Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Po podlaczeniu drukarki, komputer jej nie wykrywa, a mam windowsa 2000. Wchodze w Panel Sterowania>>dodaj sprzet>>wczytuje sterowniki z dysku i pokazuje sie komunikat ze w pliku nie zostaly odnalezione informacje na teamt urzadzenia. A moze ma ktos jakies lepsze stery?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...