Skocz do zawartości
Arczi

Problem Z Gwarancją...

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, mam do Was pytanko. Otoz w najblizszy czwartek, tj. 22.03.07 minie 1 miesiąc po tym jak oddałem mój MP3 na gwarancje. Pytalem sie w serwisie ile mają na to czasu, ziomek powiedział że miesiąc, wiec narazie jeszcze do nich nie ide z awanturką. Ale w minioną sobotę, tj. 17.03.07 minął dokładnie 1 miesiąc jak oddałem akumulatorki na gwarancję (oby dwie sprawy w MediaMarkt) i do dzis ich nie zwrócili. Co w tym wypaku? Czy moge domagać się zwrotu gotówki, i jezeli z MP3 rowniez sie spoźnią?

Z gory dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka, mam do Was pytanko. Otoz w najblizszy czwartek, tj. 22.03.07 minie 1 miesiąc po tym jak oddałem mój MP3 na gwarancje. Pytalem sie w serwisie ile mają na to czasu, ziomek powiedział że miesiąc, wiec narazie jeszcze do nich nie ide z awanturką. Ale w minioną sobotę, tj. 17.03.07 minął dokładnie 1 miesiąc jak oddałem akumulatorki na gwarancję (oby dwie sprawy w MediaMarkt) i do dzis ich nie zwrócili. Co w tym wypaku? Czy moge domagać się zwrotu gotówki, i jezeli z MP3 rowniez sie spoźnią?

Z gory dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam :)

Pewnie będą ściemniać, że mają 30 dni ROBOCZYCH :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wogole to sie zastanawiam, czy z tym miesiącem to jest prawda... Kurde kiedys bylo 2 tygodnie, w tamtym roku byly 3 tygodnie (wiem, bo oddawalem pare rzeczy) a teraz kurde miesiąc jest i jeszcze sie niewyrobili... Niedlugo to wogole będą łaske robic, ze cos przyjeli na gwarancje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi