Puchacz1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam mam dośc irytujący problem występujący w grze Call of Duty 2. Otórz jeśli uda mi się wejść na serwer to wszytsko jest git. Nie ma lagów itd... Problem jednak pojawia się gdy chcę wejść na serwer to po prostu nie mogę. Cały czas pisze oczekiwanie na połączenie i lipa. Można czekać i czekać... Możecie jakoś pomóc ? Mam nadzieje, że dobry dział :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Procz tego ze jest watek o CoD2 to nawet Ci sie udalo. Co przychodzi mi do glowy? Uzywanie zewnetrznej przegladarki serwerow - np ASE. Byc moze polaczenie client-serwer ma strate albo calkowicie obumarl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) a może wiesz jak temu zaradzić ? Może odblokowanie portów coś da... ? użycie zewnętrznej przeglądarki ? takiej jak X-Fire na przykład ?. Problem w tym, że na X-Fire to samo :| napisałem to w tym dziale bo wydaje mi się, że to nie jest wina gry Edytowane 21 Marca 2007 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...