cavarr Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mi tam walki z bosami nie sprawiały trudności, a Beliala załatwiłem za pierwszym razem. scratix może pmoże ;) http://pl.youtube.com/watch?v=2U8P87MlR1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ciency z was gracze.. jak już mówiłem DMC3 przeszedłem na klawie ;) Wystarczy trochę skilla i cierpliwości..Raczej twardy tylek...gra przed kompem w takie gry nie moze byc frustrujaca. To nie tv+fotel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 mióóóód! ta gra jest przecudna, grafika wg mnie moze sie rownac nawet z Crysisem, a za optymalizacje dlabym Nobla, ani najmniejszej zwiechy, szybkie loadingi , granie to sama przyjemnosc 1280x1024 fssx4 i wszystko na ultra :] pieknie, pieknie , pieknie, az sobie porzadnego pada sprawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Capcom pokazał co potrafii, gierka jest bardzo dobra, pod każdym względem, optymalizacja świetna, wszystko świetne, a walka z tym bosem przecudna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Panowie , wracajac do dema i Belilala. Klepci tego bossa az padne na ryj , jak juz lezy to podbiegnijcie do jego mordeczki , odpalcie devilbringera :D :D :D Rzut Belilaem za pysk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Optymalizacja miażdży :blink: Na sprzęcie z podpisu wszystko na ultra, fsaa 8x, anizo 16 i stałe 70+ klatek w 1024x768 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 to kolejny dowod, ze jak sie tlyko chce to mozna zrobic dobra gre dzialajaca nawet na straszym sprzecie te cale wyscigi zbrojen nvidii i ati to czyste napedzanie rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 A jak ktos ma problemy z walka to pod q jest dopalacz dla miecza tylko trzeba miecz wyczucie zeby zapalic 3 lampki ;P fajny efekt jest jak zrobimy locka, damy do przodu atak mieczem i go trzymamy i rownoczesnie damy dopalacz :) A gra cud miod malina. Bede musial kompa zmienic jak wyjdzie full bo u dziewczyny grac nie bede ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wreście pokonałem bosa, gierka wypas, gra mi sie bardzo przyjemnie i robie komobsy na klawiaturze i wcale nie potrzeba mi pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 scratix może pmoże ;) http://pl.youtube.com/watch?v=2U8P87MlR1k wiem ze ciezko odroznic na pierwszy rzut oka, ale odrazu widac ze na tym filmiku jest Dante. A w demie steruje sie Nero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Atakujesz go jak chcesz, jak mdleje, to puszczasz namierzanie, i uzywasz ręki wtedy on nim tak fajnie wali. Jak odzyskuje świadomość to uciekasz i podskakujesz tak jak na filmiku i tak wkółko, a jak masz mało życia to uciekasz wskakujesz na budynek później jak on w niego uderza to podskakujesz, tobie nic nie robi, a budynek jest w kawałkach i wypadają zielone orby dające ci życie. Mam nadzieje, że coś z tego zrozumiałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Raz miałem taki patent, że skoczyłem mu na glowe . Dostał parę razy i stracił od razu prawie z pół energii. Nie wiem jak to zrobiłem. Jakoś teraz próbowałem znów zrobić to samo, ale nici. Udaje się go tylko powalić na ziemie. Mi udało się pokonać go dopiero za 3 razem. Ogólnie średnio się spisuje w takich grach, ale Devil May Cry 4 bardzo mi się spodobał i chyba go kupię.Tylko jeszcze nie wiem czy na PC czy na X360 ;) Świetny gameplay, graficzka całkiem ładna i ta grywalność!! Gra nie przynudza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wlasnie , sam o tym po czesci wspomniales. Ponoc na konsoli sa lepsze tekstury , prawda li-to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Gral juz ktos moze w wersje pecetową ? Mam na myśli full ? Czy zaczyna się tak samo jak demo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 jutro(dzisiaj) ci powiedza:P ... swoja droga ciekaw jestem czy w kwestii wymagan sie cos zmienilo w stosunku do dema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Działaja wam wibracje na padzie? W opcjach wlaczone, w innych grach dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Gral juz ktos moze w wersje pecetową ? Mam na myśli full ? Czy zaczyna się tak samo jak demo ? To ty jeszcze nie grałeś ? :blink: A moze jakiś problem z odpaleniem "oryginalnej wersji" misiu ? ;) Co do gry to (demko) nie działała mi wibracja w padzie. Dual Shock 2 + przejściówka. Może tylko na padzie na X360 działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 A obracanie kamery? np: jesli chce obrocic ja w prawo to musze przechylic galke do przodu, a wolabym w prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 F!@#$ Na stronach CDprojektu nawet nie ma daty premiery :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 No wlasnie tez sie zastanawiam czemu w USA juz wychodzi , a u nas na stronie gram.pl wisi zapowiedz na wrzesien (WTF?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Bo będą pewnie tłumaczyć. Instrukcję... :angry: Edytowane 9 Lipca 2008 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Bo będą pewnie tłumaczyć. Instrukcję... :angry:Moze Wirtus bedzie mial angielska wersje , ostatnio sprowadzaja takie i sprzedaja taniej. Sam po zabawach z polska wersja Gearsow...mam dosc polskich wersji , do ktorych paczy nie ma. Tlumaczenia? Pewnie wsadza securoma bonusem aby katowac plyte i naped , pacza nie bedzie przez dluzszy czas itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) To ty jeszcze nie grałeś ? :blink: A moze jakiś problem z odpaleniem "oryginalnej wersji" misiu ? ;) Co do gry to (demko) nie działała mi wibracja w padzie. Dual Shock 2 + przejściówka. Może tylko na padzie na X360 działa ? Z odpaleniem nie ma zadnych problemow ;] wibracja na padzie od x'a tez normalnie smiga. Aczkolwiek mam wrazenie, ze wersja na klocka (standardowo 1366x768) wyglada lepiej od piecowej w 1920x1200 ze wszystkim ustawionym na maksa =] napewno cienie tam nie byly tak zrypane i blur sie wydawal jakis ladniejszy, bardziej naturalny... co nie zmienia faktu, ze gram tutaj - kloc w naprawie :D Edytowane 9 Lipca 2008 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Bo będą pewnie tłumaczyć. Instrukcję... :angry: No chyba tak. Myslalem , ze Capcom olal Europe , ale w Eurolandzie premiera juz jutro. Wiec to wina naszego dystrybutora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Pozostaje polować na allegro.... Ręce opadają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) @kknd Nie ma porównania nawet w full hd na piecu dx 10 z aa x16(full hd) vs x360 . Bzdur nie opowiadaj nawet. Skończyła się era lepszej grafiki na x360 już jakiś czas temu, chyba , że robi się to specjalnie, taki jest los konsol niestety. Akurat ten port wymiata na PC. Devil may cry 4 PC + TV 42 cala + Pad =kanapa rządzi!!! Edytowane 10 Lipca 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja sobie coś na klawie nie radzę zrypane na maxa sterowanie którego nawet nie mogę zmienić bo coś tam się pluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_KB Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja sobie coś na klawie nie radzę zrypane na maxa sterowanie którego nawet nie mogę zmienić bo coś tam się pluje.To czas najwyzszy kupic pada. 1,5 roku temu kupilem pada Manty ma 12 programowalnych przyciskow i wibre. A kosztowal mnie az 60zl. Teraz pewnie sa duzo tansze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 @kknd Nie ma porównania nawet w full hd na piecu dx 10 z aa x16(full hd) vs x360 . Bzdur nie opowiadaj nawet. Skończyła się era lepszej grafiki na x360 już jakiś czas temu, chyba , że robi się to specjalnie, taki jest los konsol niestety. Akurat ten port wymiata na PC. Devil may cry 4 PC + TV 42 cala + Pad =kanapa rządzi!!! Mialem do czynienia z wersja konsolowa, teraz gram na piecu i uwierz mi, ze te dwie wersje sie praktycznie niczym nie roznia :) jakiej rozdzielczosci bys nie ustawil i jakiego aliasingu nie dal, wyglada to bardzo podobnie. Do plusow wersji pc mozna zaliczyc mozliwosc wlaczenia vsync'a - na konsolce wiekszosc gier go nie ma... ale blur zwyczajnie ladniej wyglada na konsoli. Co do ery lepszej grafiki na x360 to masz racje :) skonczyla sie na jakies 7h... bo tyle mniej wiecej zwyklemu smiertelnikowi zajmuje przejscie crysis'a ;) reszta dobrych gier o ile w ogole wychodzi na pc, to sa to konwrsje z x'a ;) Niby teraz wychodza jakies hiper radeony 4870 x2 - mega szybki sprzet w przystepnej cenie, ale powiedz mi co z tego, skoro nie ma gier ktore wykorzystaja jego potencjal =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Nie chcę wywoływać wojny PC vs konsola, ale prawdą jest, że choć sporo konwersji z konsol, to i tak wyglądają lepiej na PC ;) A do tego chyba z optymalizacją zaczyna być lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...