demon92 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 w to sie tylko na padzie gra. ;). Nie ma tutaj precyzyjnego celowania tylko button mushing ;dWeźcie go odemnie bo mu coś zrobie, jak słysze teksty, typu w to tylko na padzie to mam ochote zabić autora tego tekstu. Przeszedłem gierke na klawiaturze:D i bardzo miło mi sie grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Sam wole klawe + myche ale w DMC zawsze grałem na padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Weźcie go odemnie bo mu coś zrobie, jak słysze teksty, typu w to tylko na padzie to mam ochote zabić autora tego tekstu. Przeszedłem gierke na klawiaturze:D i bardzo miło mi sie grało. Różne są zboczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Seria Devil May Cry, to czystej krwi konsolówka z korzeniami sięgającymi PlayStation 2, gdzie uzyskała status gry niemal kultowej. Chociaż na komputerach osobistych pojawiła się co prawda trzecia część cyklu, przeszła jednak bez większego echa. Czyżby nie była pozycją wpasowującą się w realia rynku PC? Capcom, na czele z Hiroyuki Kobayashi nie stracili jednak zapału do pracy i również czwarta odsłona zadebiutowała na blaszankach, obok xBox 360 i PlayStation 3. Czy powinniśmy się cieszyć? Chyba tak, tym bardziej że tytułów posiadających choćby śladowy pierwiastek mordobicia, mamy obecnie jak na lekarstwo. Sporo mówi się o pewnych specyficznych gatunkach, których kolebką są platformy Sony i Microsoftu, zatem warto przekonać się na własne oczy, co jest w nich takiego niezwykłego. Zapraszam więc do recenzji Devil May Cry 4, czegoś z zupełnie innej beczki na podwórku kompletnie opanowanym przez wszelkiej maści Fps, Rpg i strategie. Pełna treść publikacji pod tym linkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 recka ok, tylko nie zgodzę się z tym, że Dante jest słabszy od Nero. Na początku może i jest słabszy, ale po zdobyciu 'gilgamesza' i kilku kombosów przeznaczonych do niego Dante staje się maszynką do zabijania :) dmc4 przeszedłem 3 razy i pewnie jeszcze parę razy to zrobię:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 mam pytanie, w menusie gdzie sie kupuje skille do red queen jest taka opcja jak exceed, pisze ze niby zwieksza ilosc tych paskow do max 3 na 3 levelu, tyle ze z tego co gralem do tej pory, te 3 paski mam od poczatku. Kupilem sobie ten 3 level zeby zobaczyc czy moze jest jakas roznica, ale nic nie zauwazylem - mial ktos tak? Moze ja cos zle patrze? A, jeszcze jedno, wywalilem kase na 2 level charge shot'a, ale w ogole mi sie nie pokazuje w skill list, pistolet tez strzela tak samo, blad jakis, czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Pistolet strzela chyba tak samo, damage jest większy? A Exceed masz na maxa jak grasz na automatic bodajże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Przy pistolecie chyba musisz przytrzymac przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Max Exceed to po tym jak zaatakujesz i w odpowiednim momencie nacisniesz ladowanie tego paska to natychmiast wszystkie bloki Ci sie laduja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mam pytanie: Czy komuś udało się skonfigurować DMC4 pecetowe do działania poprawnie z padami o układzie gałek z playstation ? Bo mam przyciski ok tylko teraz mam zamieniony d-pad z lewym analogiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Czyli jak? Ja mam na dual shocku lewa galka bieganie prawa kamera, a Ty jak chcesz? Z menu po autostarcie mozesz sobie skonfigurowac pada jak tylko chcesz. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mam pytanie: Czy komuś udało się skonfigurować DMC4 pecetowe do działania poprawnie z padami o układzie gałek z playstation ? Bo mam przyciski ok tylko teraz mam zamieniony d-pad z lewym analogiem . Masz chyba jakiegos lewego pada. Mam Dual Shocka Manty :P i przeszedlem wlasnie wczoraj na nim DMC4 , zero problemow , podpialem , odpalilem gre i wszystko smigalo ok. Swoja droga , gra jest przednia. Wreszcie dobra konwersja , nie to co bylo w DMC3. Niezla grafa , swietna muzyka , masa "miodu" , grac , polecam od siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jak wyżej też dual shock od manty i tylko mi wibracje nie działały ;). Poza tym DMC4 i ogólna postawa Capcomu zasługują na pochwalę. Świetna optymalizacja a nie jakiś denny port. Podoba mi sie, ze zrezygnowali z robinia exclusive'ów tylko na daną platformę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Ja dmc4 przeszedlem na pc na wszystkich poziomach trudnosci i mam odblokowane super characters tylko w bloody palace dochodze najwyzej do 4 bossa gra jest boska dla mnie najlepsza w jaka gralem w zyciu tego typu ale nie kazdy lubi takie nawalanki. Fabula swietna, filmiki wymiataja. Sam nie wiem co napisac, jak ktos lubi tego typu gry to brac w ciemno. Ja gralem na padzie (Dual Shock Manta) ale moze na klawie tez sie niezle gra nie sprawdzalem. Btw polecam DS Manty jak ktos jest graczem to na pewno nie pozaluje tych 50zl w tesco a super sie gra w tego typu gry. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) odkopuje trupa bo zostałem posiadaczem DMC4 z cda no i....czy idzie tu jakoś zmienić rozdzielczość?bo ładuje mi sie 1280x720 niby ładnie wysztko smiga, te 120fps srednio jest ale... ok może inaczej - w dx9 trybie nie ma problemu, ustawiam se natywną dla 22" ale w dx10 nie da rady...ktoś zna przyczynę? dobra, nieaktualne, mój monitor zamiast 60hz ma 59 dla natywu, po zmianie tej wartości na 59 wlasnie moge zmieniać rozdzielczość...czizas... Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...