Skocz do zawartości
carek

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Skladam kompa dla taty(zastosowanie biurowe), chcial zeby byl lepszy od tego z podpisu nr 1

Oto moja propozycja:

HDD seagate 320GB

PROC e4300

MOBO Asus P5N-E 650i SLI

RAM raczej Patriot Dual 2x1 GB 800MHz DDR2

GRAFIKA Galaxy 7900gs 256MB

Dylemat z zasilaczem Be Quiet! Dark Power Pro 430W czy Tagan 430-U22 430W.

I monitor BenQ 20" 202W czy BenQ 19" 91GP, co lepsze panorama na TN 20` czy zwykly na PVA 19`?

BUDA Sunbeam Quarterback

P.S Jesli byscie chcieli cos zmieniac to do wydania jest 5500zl-1500zl(za win xp i office 2007 :mur: )=4000zl na kompa i monitor. I do tego jeszcze jaką drukarke laserowa kolorowa za 2500-3000zl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carek napisał(a):

Witam

Skladam kompa dla taty(zastosowanie biurowe), chcial zeby byl lepszy od tego z podpisu nr 1

Oto moja propozycja:

HDD seagate 320GB

PROC e4300

MOBO Asus P5N-E 650i SLI

RAM raczej Patriot Dual 2x1 GB 800MHz DDR2

GRAFIKA Galaxy 7900gs 256MB

Dylemat z zasilaczem Be Quiet! Dark Power Pro 430W czy Tagan 430-U22 430W.

I monitor BenQ 20" 202W czy BenQ 19" 91GP, co lepsze panorama na TN 20` czy zwykly na PVA 19`?

BUDA Sunbeam Quarterback

P.S Jesli byscie chcieli cos zmieniac to do wydania jest 5500zl-1500zl(za win xp i office 2007 :mur: )=4000zl na kompa i monitor. I do tego jeszcze jaką drukarke laserowa kolorowa za 2500-3000zl?

yyy po co do zastosowań biurowych 7900? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EXO3 napisał(a):

yyy po co do zastosowań biurowych 7900? :blink:

Tak dla szpanu :D zastanawialem sie nad 7600gs 256MB palita, ale ten 7900gs tylko 300zl drozszy :rolleyes: a moze jednak wybrac 7900gs palta tylko 540zl? Edytowane przez carek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bezsens...Dla szpanu przed ojcem?? :blink:

Wiesz jak zrob??

Daj ojcu twojego pieca, ty sobie zloz nowego i przynajmniej 7900gs nie bedzie tylko dla szpanu, ale tez wykorzystasz ja do gier...

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luki2 napisał(a):

Ale bezsens...Dla szpanu przed ojcem?? :blink:

Wiesz jak zrob??

Daj ojcu twojego pieca, ty sobie zloz nowego i przynajmniej 7900gs nie bedzie tylko dla szpanu, ale tez wykorzystasz ja do gier...

Na taki uklad nie pojdzie(nawet niema takiej mozliwosci), wszystkie czesci oczywiscie na f-vat musza byc, a grafike to mam zamiar zamienic jak bedzie okazja wiec taki 7900gs palit by starczyl, a na reszte czesci nie narzekam. Wiec uzyskam sensowna odpowiedz na temat zasilacza i monitora?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi