Popixs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Kupuje te plytke, jak tylko dojdzie do grala w gdyni, jednak mam problem, wlasnie dowiedzialem sie ze musze zmienic ram, na jakim ramie bedzie sie przyzwoicie krecic wszystko, wiem ze byly takie topiki, ale jest w nich za duzo sprzecznosci, mi chodzi o konkretny model, najlepiej nie najdrozsze, narazie kupuje 256, pozniej dokupie kolejne. 400mhz chyba odpadaja bo cena mnie w ziemie wbija. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no panowie do jutra musze wiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja wiem jakich nie wolno kupować: "Wilk Elektronik S.A." DDR PC 2700. Do podkręcania najlepsze są Corsair, ale cholernie drogie, mam taką jedną kostkę 256MB 400MHz CL2 i do tej pory lepszych nie spotkałem (wytrzymuje najbardziej agresywne ustawienia). Ale jeśli chodzi o tańsze to wskazane jest przetestować najpierw jak się kręcą, bo tu reguły nie ma. Może Eliksir? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 pieniadze ograniczaja mnie do 333mhz, jakie kosci sajlepsze? szajsung? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 szajsung chyba nie za bardzo. zwłaszcza te nowe serie. ja się mierzę na TwinMOS'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a moze poprostu kup kingstona p.s. ja tam mam elixiry i jestem happy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Moze kto wie o co z tym chodzi (na in4.pl) : Oczywiście do pełnego wykorzystania możliwości płyty 8RGA+ konieczny jest zakup dwóch jednakowych modułów pamięci RAM inaczej płyta będzia pracować tylko "na pół gwizdka". Dlaczego niby tak jest ? Zapalilem sie na ta plyte ale zupelnie umyka mi sens tego zdania. Jakies pomysly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 chyba chodzi o dual ddr, z tego co czytalem dual ddr czyli 2 takie same kosci ddr w parze daja do 15 czy nawet 20& wieksza wydajnosc. z tego co slyszalem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 dokladnie chodzi o duala musisz miec dwie jednakowe kosci jesli nie bedziesz takowych mial plyta nie bedzie pracowac w dualddr co napewno odbije sie na wydajnosci pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Bierz te twinmosy z promocji tweaka. Za 175 masz pamieci ktore chodza na 175 mhz na 5 2 2 2. Dobry interes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...