grzesiak Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Od czasu sformatowania dysku, mam problem z jakością filmów. Wszystkie filmy odtwarzają się, natomiast po uruchomieniu obraz jest bardzo ciemny przechodzący w kolor czerwony/pomarańczowy (ostry) trudno to określic. Wczesniej z filmami nie miałem takich problemów. Taki problem występuje tylko przy odtwarzaniu filmów. Moje kodeki to "Codec Pack All in 1 6.0.3.0 GPU GF7600GT. LCD 19'' Samsung Proszę o pomoc i radę. Mam nadzieję ze nie pomyliłem kategori :) Pozdraiwam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 wywal ta cala paczke iz zainstaluj ffdshow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Jeżeli jest za Ciemny to pobaw się w sterownikach (nv control panel) i dla filmow podjasnij trochę obraz albo zrób tak jak radzi greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Gdy jest ciemny film to w sterownikach NVidia ustaw w Video Overlay Settings - Saturation suwak na 114% a w Color Corection - Desktop zmienić na Overlay, a Brightnes ustawić na 140% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Gdy jest ciemny film to w sterownikach NVidia ustaw w Video Overlay Settings - Saturation suwak na 114% a w Color Corection - Desktop zmienić na Overlay, a Brightnes ustawić na 140% Ale po tym nieźle obraz będzie odkształcony - ja radzę ustawić wszystko na 100% tylko wtedy będzie maksymalna jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 ja polecam taką małą paczuszke ACE MEGA PACK 6.03 ;-) [~127mb] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) ja polecam taką małą paczuszke ACE MEGA PACK 6.03 ;-) [~127mb] po co i komu to potrzebne <_< ffdshow+realalt i wszystko obsluzy Edytowane 27 Marca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 no ale ten ACE to zły ? ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 a robienie smietnika z sytemu to dobrze.... sam sobie odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 oj tam odrazu śmietnika.... jakoś nie zauważyłem zwolnienia czy czegoś podobnego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...