mirela259 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 witam mam problem .włanczam komputer idziała ale na monitorze nic sie nie pokazuje.sprawdzałam monitor na innym komputerze i działa.cos jest nie tak z kompem co to moze byc pomozcie. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Podaj konfig kompa włącznie z zasilaczem, wtedy spróbujemy pomóc. Czy tak się stało niedawno, czy od samego początku, komp nowy?Więcej szczeółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 wejdź na www.wróżka.pl tam Ci pomogą;)) Podaj pełen config kompa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirela259 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 odkupiłam dzisiaj tego kompa od faceta u niego działał nie miał problemu jeszcze wczoraj formatował dysk,aby go wyczyscic zebym nie miała problemu a tu nie działa co to moze byc KOMPUTER Procesor AMD DURON XP 1009 MHZ Płyta główna MSI VIA K7266A PRO 2-u version 1.2 Pamięć RAM 128 DDR Dysk twardy 60GB SAMSUNG Karta graficzna Creative SB-LIVE Naped DVD- LG , CD-RW LITEON Obudowa ATX Zasilacz TRACER 400W Klawiatura , myszka oraz przedłużacz + MONITOR FUJITSU-SIEMENS 17' model MCM 171E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) łaskawie podaj konfiguracje tego kompa bo nikt tu nie wywróży co sie stało moze przy transporcie sie cos rozlaczylo poprostu sprobuj wszystko rozłożyc i złożyć edit: sory jak pisalem posta to twojego jeszcze nie bylo Edytowane 21 Marca 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirela259 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 sory ale czy wiesz co mogło sie stac ze nie działa ,moze wies co musze sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 ciezko powiedzieć, ale na początek radze sprawdzić czy wszystko jest dobrze podociskane, no i przede wszystkim ClearCMOS. Skoro kompa kupilaś od kogos, to skontaktuj sie z tą osobą i niech to sprawdzi. Co za problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesforny Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 witam mam problem .włanczam komputer idziała ale na monitorze nic sie nie pokazuje.sprawdzałam monitor na innym komputerze i działa.cos jest nie tak z kompem co to moze byc pomozcie. :cry: (mówi i pisze się "włĄczam". szlag mnie trafia z tym "włanczam". ). ok, ale na temat. to nie szkoła, do licha. ale nie mogłem się powstrzymać. co zrobić: najlepiej byłoby zrobić tak jak mówi pisarz - skontaktować się z gościem. w końcu sprzedał ci działający sprzęt! na pewno wszystko działało u niego? widziałaś czy tylko tak powiedział, że działało? pamiętam jak wuj kupił używany komputer - przewoził go w bagażniku, widocznie za mocno nim rzucało i obluzowała się karta graficzna (chyba to była ta część). ale nie wpadł na pomysł, żeby to sprawdzić, tylko gonił kolesia. dlatego jeśli możesz, to najpierw sprawdź bebechy. powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...