toman Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Patrząc na te zdjęcia niestety lub stety podoba mi się podkładka pod mysz, czy raczje może chodniczek łazienkowy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Fajnie, czasami trzeba się pośmiać, więcej takich tematów, będzie weselej :lol2: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 dasz jeszcze jedno "aktualniejsze zdjęcie" to chyba się rozpłaczę tylko jeszcze nie wiem czy ze śmiechu czy rozpaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 nie no, przesadzacie, chlopak ma pomysl. Nie zniechecajcie go do jego realizacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Uwierz mi xacti paru malkontentów nie zniechęci mnie nigdy do realizacji moich pomysłów. :P A tu coś specjalnie dla simic -- zebyś się zapłakał z rozpaczy na śmierc ! ;) @toman to jest podkładka do piwa na bar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 mi sie to osobiscie podoba... ale z daleka ;) musisz te monitorki troche jeszcze poprawic :) fajnie by bylo gdyby wszystko bylo w takich "barwach" ; myszka, klawa, biurko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 mi sie to osobiscie podoba... ale z daleka ;) musisz te monitorki troche jeszcze poprawic :) fajnie by bylo gdyby wszystko bylo w takich "barwach" ; myszka, klawa, biurko ;) pozostale meble? sciany? caly budynek? to da sie w gruncie rzeczy wcale nie tak trudno zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 nie. chodzilo mi tylko o to co 'nalzey' do komputera :) ofc jeszcze obudowa fajna mogla by byc. no i wszystko wykonczone mroczna tapetka na pulpicie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 no właśnie, warto by nawiązać do moda i podpalić komputer, biurko, meble, łóżko i zasłony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 hehe a wiecie jakie jest moje pierwsze skojarzenie? Wszyscy mowia o paleniu czefos, pozarach, jakims dewastowaniu na duza skale itp...itd. A ja spojrzalem na te monitory, i pierwsze co zobaczylem, to moje Doblo po 4000 km trasie. Tez jest biale, brudne, zapyziale od roznych dziwnych substancji typu bloto. No i na serio, owady roz[ciach!]e na zderzaku, wlotach powietrza, slupkach bocznych i czesciowo na szybie wygladaja tak samo. Hehehehe, masz KomaroMiazga Monitorro Mod. Congratulations :) Cale szczescie ze auto da sie doszorowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 No cóż każdy ma swoje widzimisię. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Lepszy efekt można by uzyskać zdejmując obudowę i wtedy polać je benzyną i podpalić w kontrolowany sposób. Tak kilka razy po małych por ciach, aby nie stopić jej całkowicie. Lub potraktować je palnikiem, a nawet wypalić mała dziurę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 a moze tak kosteczke trotylu a potem sprzedaj to jako nju art? :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) jak znam zycie to znów podpalany - wykonany wręcz 0 kosztem mod zajmie pierwsze miejsce nad znakomitościami robionymi po 3 lata :lol: w pocie czoła, hałasie, brudzie i ubóstwie :) Edytowane 27 Marca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 ...wykonany wręcz 0 kosztem mod zajmie pierwsze miejsce...Wcale nie, pierwsze miejsce przy najbliższej okazji zajmie kolejny mod łazienkowy, czyli wezme kompa, wsadze w muszle, nazwe kibel-mod wsadze kilka sztucznych gówien i on zajmnie 1 mejsce, mówie wam, a jak ktoś mi podkradnie teraz pomysł to ma wpier.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 HEHHEHE @PelzaK --- nie życzył bym sobie tego, ponieważ sam poświęcam dużo czasu na mody które chce pokazac...naprawdę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Mi sie podoba, ale nie brudzą Ci sie ręce jak to dotykasz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 @RONIN3579--- wiesz że nie ! bo nie mam w zwyczaju dotykać kineskopu. I wszyscy którzy ze mną mają do czynienia o tym wiedzą. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Tiaaaaa ... zwłaszcza, że czytanie ze zrozumieniem ostatni chyba zaczyna boleć prawda? Pytał czy Ci się łapki nie paprają jak ramki dotykasz a nie kineskopu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Wygląda jak po wybuchu bomby atomowej czy coś... Fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 W sumie jest to najprostszy, najszybszy i najtańszy mod. Wystarczy 0,5 litra benzyny i zapałki :lol2: A inni się męczą szpachlą, blachą, plexi, włóknem szklanym, drewnem. aluminium, papierami ściernymi, farbami, ledami, zasilaczami itd. A tu wystarczy iść na żywioł B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Ja bym się wstydził, jakbym miał kogoś do siebie zaprosić ;). Ale z drugiej strony, jakbyś miał np jakieś ciemne ściany w pokoju, plakaty z Quake'a, Painkillera i te klimaty, naprawdę wyglądałoby to bardziej okazale na takim tle. A tak to trochę żulersko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Tragedia, ohyda,w ogole, n/c :). Stfu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) @PC_speaker --- to sie nazywa ironia... ale to może by dla ciebie nie do przełknięcia.... @Spylon --- czy taka ściana ci pasuję ? też jeszcze nie skończona :) ale czasu ni ma... Edytowane 31 Marca 2007 przez alberto56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 drugie skojarzenie po apdejcie. Przepis na podobny efekt: bierzemy dwa monitory, wentylator pokojowy i troche luznego stolca. Ustawiamy wiatrak w taki sposob, aby strumien powietrza trafial dokladnie w monitory. po rozpedzeniu do predkosci maksymalnej wrzucamy luzny stolec w lopatki wentylatora. UWAGA! Nie wrzucac stolca "pod wiatr" Po zakonczonej operacji czekamy az stolec przyschnie do obudowy, po czym czyscimy kineskopy, ustawiamy monitory w pozycji roboczej, myjemy i chowamy wiatrak oraz otwieramy szeroko okna, aby pozbyc sie woni ciezkiej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 @up 0/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 A tak to trochę żulersko.poor man's mod :) Carl0s :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 też jeszcze nie skończona :) ale czasu ni ma... fajowa, pokaż w kolorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jakby to świeciło to by był gites. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 @Carl0s - nic dodać nic ująć a jeżeli chodzi o ścianę to b.fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...