Skocz do zawartości
alberto56

Mod Monitorów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Uwierz mi xacti paru malkontentów nie zniechęci mnie nigdy do realizacji moich pomysłów. :P

A tu coś specjalnie dla simic -- zebyś się zapłakał z rozpaczy na śmierc ! ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

@toman to jest podkładka do piwa na bar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie to osobiscie podoba... ale z daleka ;) musisz te monitorki troche jeszcze poprawic :)

fajnie by bylo gdyby wszystko bylo w takich "barwach" ; myszka, klawa, biurko ;)

pozostale meble? sciany? caly budynek?

to da sie w gruncie rzeczy wcale nie tak trudno zrobic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a wiecie jakie jest moje pierwsze skojarzenie?

Wszyscy mowia o paleniu czefos, pozarach, jakims dewastowaniu na duza skale itp...itd.

A ja spojrzalem na te monitory, i pierwsze co zobaczylem, to moje Doblo po 4000 km trasie. Tez jest biale, brudne, zapyziale od roznych dziwnych substancji typu bloto. No i na serio, owady roz[ciach!]e na zderzaku, wlotach powietrza, slupkach bocznych i czesciowo na szybie wygladaja tak samo.

Hehehehe, masz KomaroMiazga Monitorro Mod.

Congratulations :)

Cale szczescie ze auto da sie doszorowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepszy efekt można by uzyskać zdejmując obudowę i wtedy polać je benzyną i podpalić w kontrolowany sposób. Tak kilka razy po małych por ciach, aby nie stopić jej całkowicie. Lub potraktować je palnikiem, a nawet wypalić mała dziurę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak znam zycie to znów podpalany - wykonany wręcz 0 kosztem mod zajmie pierwsze miejsce nad znakomitościami robionymi po 3 lata :lol: w pocie czoła, hałasie, brudzie i ubóstwie :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...wykonany wręcz 0 kosztem mod zajmie pierwsze miejsce...

Wcale nie, pierwsze miejsce przy najbliższej okazji zajmie kolejny mod łazienkowy, czyli wezme kompa, wsadze w muszle, nazwe kibel-mod wsadze kilka sztucznych gówien i on zajmnie 1 mejsce, mówie wam, a jak ktoś mi podkradnie teraz pomysł to ma wpier.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie jest to najprostszy, najszybszy i najtańszy mod. Wystarczy 0,5 litra benzyny i zapałki :lol2: A inni się męczą szpachlą, blachą, plexi, włóknem szklanym, drewnem. aluminium, papierami ściernymi, farbami, ledami, zasilaczami itd. A tu wystarczy iść na żywioł B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym się wstydził, jakbym miał kogoś do siebie zaprosić ;). Ale z drugiej strony, jakbyś miał np jakieś ciemne ściany w pokoju, plakaty z Quake'a, Painkillera i te klimaty, naprawdę wyglądałoby to bardziej okazale na takim tle. A tak to trochę żulersko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PC_speaker --- to sie nazywa ironia... ale to może by dla ciebie nie do przełknięcia....

@Spylon --- czy taka ściana ci pasuję ?

Dołączona grafika

też jeszcze nie skończona :) ale czasu ni ma...

Edytowane przez alberto56

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drugie skojarzenie po apdejcie.

Przepis na podobny efekt:

bierzemy dwa monitory, wentylator pokojowy i troche luznego stolca.

Ustawiamy wiatrak w taki sposob, aby strumien powietrza trafial dokladnie w monitory.

po rozpedzeniu do predkosci maksymalnej wrzucamy luzny stolec w lopatki wentylatora.

UWAGA!

Nie wrzucac stolca "pod wiatr"

Po zakonczonej operacji czekamy az stolec przyschnie do obudowy, po czym czyscimy kineskopy, ustawiamy monitory w pozycji roboczej, myjemy i chowamy wiatrak oraz otwieramy szeroko okna, aby pozbyc sie woni ciezkiej pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi