DrKleiner Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Co do modu monitorów, fajne :) to oryginalne i niepowtarzalne :) mnie się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) @ RadeX --- to jeszcze nie jest skończone, daleko mu do tego. Ale jak chcesz to proszę. Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez alberto56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Carlos czytajac Twojego posta wykonalem przypadkiem moda mojego monitora - parsknalem na niego twarozkiem z nutella. Poczekac az wyschnie? :DD Sciana mi sie podoba, ale monitory... Na dno jeziora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) nie jest to moje dzieło... znalazłem te zdjęcia na www.fishki.net, a że temat o modyfikacjach monitorów top wrzuciłem... Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez SanChin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ładnie. Musiało to kosztować sporo pracy. Tą naklejkę bym zdrapał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ładnie pojechałeś. Ciekawie to wyszło. Ale ja bym wybrał inny malunek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 zajedwabiste :] tylko sie zajmij ta naklejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 SanChin to Twoja reczna robota? A zajmujesz sie malowaniem na powaznie? Jesli tak, to ile chcialbys za namalowanie plomieni na aucie? Pytam jak najbardziej serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 No to bardzo ladny monitorek tylko hmm... W klimatach Rumcajsa :lol: Tak mi sie nie wiem dlaczego kojarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Może i ładnie namalowane ale kojarzy mi się z czymś starym i z Rosją. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 o to to właśnie.. nie wiedziałem z czym mi sie to kojarzyło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 SanChin jestem pod wrażeniem. Normalnie wypas, świetny klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 @SanChin jeżeli to sam zrobiłeś to NAPRAWDĘ fajnie... chcesz przejąć mój temat :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) @PC_speaker --- to sie nazywa ironia... ale to może by dla ciebie nie do przełknięcia.... Ironią jest to, że założyłeś temat o "obesranych" monitorach, które niestety nijak nie mają się do tematu "mod", a na dodatek chcesz swój własny temat: "odstąpić komuś innemu"... Ironią jest to, że - "czytanie ze zrozumieniem boli" - a jeszcze większą, że tych co zrozumieli, zaszczycasz stwierdzeniem: " może być nie do przełknięcia..." miło..., ironicznie i miło. Wiesz, przypominasz mi tego prezesa z kawału co na hasło "pocałuj mnie Pan w d...." odpowiedział "I Vice Versa...". Może uda Ci się skojarzyć z tematem.... polecam zajrzeć do encyklopedi kto i zacz li ta tajemnicza "Ironia" ... I nie zrób literówki, żeby nie wyszło, że: "...owoc, cierpki w smaku, winu dodajacy mocy ..." lub coś podobnego. Nawet nie odpowiem, jeśli pozwolisz.... osobistą wycieczkę poproszę na PW. I koniec. EDIT: @SanChin: to jest modzik ekstra.... BodyPaintin' na chasisie to jednak potęga prawda ? :twisted: Pozdrawiam. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ironią jest to, że założyłeś temat o "obesranych" monitorach, które niestety nijak nie mają się do tematu "mod", a na dodatek chcesz swój własny temat: "odstąpić komuś innemu"... Ironią jest to, że - "czytanie ze zrozumieniem boli" - a jeszcze większą, że tych co zrozumieli, zaszczycasz stwierdzeniem: " może być nie do przełknięcia..." miło..., ironicznie i miło. Wiesz, przypominasz mi tego prezesa z kawału co na hasło "pocałuj mnie Pan w d...." odpowiedział "I Vice Versa...". Może uda Ci się skojarzyć z tematem.... polecam zajrzeć do encyklopedi kto i zacz li ta tajemnicza "Ironia" ... I nie zrób literówki, żeby nie wyszło, że: "...owoc, cierpki w smaku, winu dodajacy mocy ..." lub coś podobnego. Nawet nie odpowiem, jeśli pozwolisz.... osobistą wycieczkę poproszę na PW. I koniec. Jak ja kocham to forum:) Oaza inteligencji na jalowej pustyni wszech(polskiego?)obecnego debilizmu... PC-Speaker masz u mnie duze zimne pyszne piwo za przywrocenie mi humoru:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 zapomniałem dopisać że to nie jest moje dzieło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No tos nam zrobil niespodzianke ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ale na prawdę nie miałem zamiaru nikogo w błąd wprowadzać... tych co zostali w ów błąd wprowadzeni, przepraszam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 no, to nici z płomieni :(. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 @alberto56 A mi się podoba [; Takie klimaty postnuklearne (Fallout rządzi). Pomysł : pomalować sprayem na maskuące kolory (moro ma wiele wzorów więc specjalnie nie napisałem jakie :D) i masz sprzęt 'powojenny' jak ta lala a te przypalania z daleka mogą uchodzić za dziury po pociskach czy też odłamki x] Jednym słowem COOOL!!.Powodzenia w przyszłych modach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 :-P Mi sie podoba :wink: super zrobione ja mialem taki pomysl zeby u siebie grafiti namalowac takie mini :lol: mam kumpla na osiedlu ktory sie tym zajmoje i dobze mu to wychodzi i mowil ze y mi to zrobil :-P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 polskich literek to nie ma na klawiaturze hamerykańskiej, czy pisanie po polsku wyszło z mody :) piec pajakow placze sie po lace.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...