marx2 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Hej jak to jest ze ceny w Apollo sa nizsze niz na Allegro (np taki Pentium 4 631 w Apollo stoi za 240)? Czy ten sklep jest wiarygodny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 A szukajka nie działa?? Apollo dobry sklep [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 jak to jest ze ceny w Apollo sa nizsze niz na Allegro (np taki Pentium 4 631 w Apollo stoi za 240)? Czy ten sklep jest wiarygodny?Bo ludzie kupują w apollo i sprzedają na allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 apollo jak najbardziej okay, kupiłem tam już pare procesorów, ze względu właśnie na niską cenkę w dodatku każdy procek stamta (przynajmniej z oddziału bielsko biała) który mi się trafił kręcił się ponadprzeciętnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marx2 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Sysak, moze pytanie bylo troche OT ale to wlasnie tu zaglada najwiecej kupujacych ludzi. Poniewaz takze szukam procesora (wylicytowany na allegro celeron od kupca pajakow z zawieszonym kontem nie dojdzie do mnie) to zdziwilo mnie ze w wielu przypadkach apollo jest tansze od allegro. Czy jest wiecej takich sklepow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 też polecam oddział bielsko-biała naprawdę kompetentne osoby i nawet potrafią ściągnąć ciężko dostępny sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Tak. Na przykład www.morele.net. W ogóle to wejdź sobie na stronę www.skapiec.pl. To jest wyszukiwarka sprzętu we wszystkich większych sklepach internetowych. Jeśli jeszcze jej nie znasz, to ceny mogą Cię pozytywnie zaskoczyć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marx2 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 skąpca znam, ale tam nie ma wszystkich sklepow, np proline ktory kiedys byl jednym z tanszych. I albo jestem slepy albo nie mozna wyszukiwac celeronow (?) a sa np nieporownywalnei popularniejsze :) opterony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Apollo ma tragiczny serwis. Ze względy na to nie polecam, reszta ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Potwierdzam słowa przedmówcy. Może zakupy fajne bo tanie ale spróbujcie coś zareklamować ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Niestey musze potwierdzic ze serwis jest do ... i przekonalem sie o tym juz 2 razy. Ale ceny faktycznie sa niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Słaby serwis czyli?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ja kupuje w stacjonarnym oddziale i jest dobrze :D z serwisem tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Sklep jak najbardziej oki, ceny rownież. W oddziale mego miasta brakuje kompetentych osób... co do serwisu to jest kozak [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Słaby serwis czyli?:>Czyli robia takie same waly jak Komputronik , ESC czy Graal albo Proline. W slowie serwis nalezy rozumiec oddawanie sprzetu , ktory ulegl uszkodzeniu na gwarancje oraz realizacje tejze i wywiazanie sie z umowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 zamowilem kilka rzeczy z tego sklepu i nie mialem zadnych problemow, takze polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ja juz z apollo złożyłem zamówiłem czesci za 9401 zł i żadnych problemów z nimi nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Apollo ma tragiczny serwis. Ze względy na to nie polecam, reszta ok. Słaby serwis czyli?:> Ja wiem czy taki słaby... Dokładnie rok temu, 8. marca (pamięta bo dzień kobiet w końcu :P) przysłali mi z serwisu omyłkowo drugi raz nowego GF6800GS ;). Kartę po głębszej lekturze różnych kodeksów prawnych odesłałem na ich koszt z wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji. Serwis nie jest zły, gdy właśnie wyżej wymieniony 6800GS się popsuł oddałem do nich na gwarę i po 3 dniach zadzwoniłem co się dzieje i Pan ze sklepu powiedział, żeby dzwonić na serwis i poprosić o wymianę a nie naprawę. Tak też zrobiłem i ok. 5 dni po odesłaniu grafy dostałem nową :). Apollo jest OK B-). Aha, mój komentarz tyczy się oddziału w Krakowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Nienawidzę tego sklepu, sprzedawcy są tak nie kompetentni i nie niewykwalifikowani że się nie che wierzyć. W [gluteus maximus]ch się im poprzewracało, bo nie mają u nas w mieście konkurencji, rozmowa ze sprzedawcą/serwisantem to jak proszenie o jakąś łaskę. Serwis jest tragiczny, trzymali koledze 9800PRO (jako zastępczą chcieli dać fx5600...) 37 dni i jak przywieźli to się okazało że to jakiś 128bit gniot i czekał kolejne 12 dni, w końcu po zastraszeniem UOKiK po kolejnych 7 dniach czekania zwrócili pieniądze za kartę... czyli 56dni w sumie od oddania karty w ramach reklamacji. Miałem jeszcze kilka incydentów, więc napisałem na nich skargę do centrali, zero odzewu. Może i mają tanio, ale według mnie już lepiej dopłacić te 20zł i korzystać z profesjonalnego serwisu i miłego, doświadczonego zespołu handlowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 U mnie natomiast zgubili wyposażenie dodatkowe karty graficznej (kabelki, 3 gry). Ktoś po prostu zakosił. Dużo było w tym mojej winy bo oddałem kompletną kartę i nie zwróciłem uwagi, że koleś co przyjmował nie wpisał do protokołu komletnego wyposażenia. Byłem pewny, że otrzymam nową kartę i niestety się przeliczyłem. Dostałem kartę z "bufora". A wentyl na niej był tak brudny jakby pracowała w kopalni. Niestety musiałem przyjąć bo obiecałem ją znajomemy wpakować do składanego dla niego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Oni zawsz tak wymieniają. Wymienili mi dysk na "nowy" dnia 8.11.06 z stickerem 20060715... :lol: po tych 4 mies, sticker sie dośc ladnie starł, musze tam isc i im to zgłosic chodz mi się to nie uśmiecha żeby do nich iśc :angry: Powiem krótko, ZENADA! Edytowane 24 Marca 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 W apollo mozna sie dogadac jak jest wlascielka a sprzedawcy zal ;x ale pomijajac to jest dobrze imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Podobnie jak wy mam dość popaprańców z serwisu apollo. Mam ich serdecznie dość. Ciągle mi coś gubią, przeciągają terminy i są po prostu nie kompetentni. Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez luk1401 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...