drake87 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) Kupiłem nowy tuner philipsa cinergy 400. Wcisnąłem go w slot pci. Wszystko gra. Zainstalowało się.. i wszystko ok. Podpinam antene a tu moim oczom ukazują się jakieś zakłocenia. Ale nie w odbiorze... bo tuner łapie mi wszystkie kanały w dobrej jakości. Chodzi mi o to że cały monitor albo karta graficzna jest zakłócana przez antene bo widze poziome takie bielsze paski które przechodzą z góry na dół... strasznie wkurzające... oczy bolą :( Wiecie jak usunąć te zakłócenia? Dodam że jak odpinam antene to wszystko wraca do normy... Zasilacz mam markowy 0 syfu w systemie, nie krecony sprzęt... komp uziemiony i na filtrze anty przepięciowym... Edytowane 22 Marca 2007 przez drake87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Miałem przypadek z karta na pcmcia która miała pionowa kreche ( nie ważne czy antena była czy nie widac ja było ) na laptopie Toshiba. wstawiłem karte do innego laptopa i pas znikł .. ( musiała byc jakas niekompatybilnosc i to sie objawaiało własnie takim pasem) Zauwarzyłem ze jak ustawiłem taktowanie na stałe to objaw znikał...( wyłaczyłem speed step) Ale krechy poziome ? Moze sobie komputer bierze 2 mase przez ekran anteny ? Masz nowa instalacje elektryczna czy (3 przewodowa z bezp. roznicowym ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 już wiem co było nie tak.. trzeba mieć kabel dvi żeby na panelu lcd pozbyć się zakłócen z anteny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...