zwierzak07 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Koleżanka wypelniala dokument ktory pobieral z internetu nie zapisujac na dysku tylko dala otworz. Nastepnie najprawdpodobniej przy zamykaniu zamiast "tak" zapisac zmiany kliknela "nie".zrobila to nieswiadomie i jeszcze uruchomila ponownie komputer czy jest jakas mozliowasc odzyskania jeszcze tego dokumentu.Szukalem w kataloogu zapisywania worda,i autodzykiwania ale nic tam nie ma. Mozna to jeszcze sprobowac odzyskac jakims programem??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Przy odrobinie szczęścia dokument ten znajduje się w katalogu plików tymczasowych używanej wtedy przeglądarki. Jak szczęścia będzie więcej, to dokument będzie w stanie z ostatniego autozapisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mam trochę inny problem ale nie chcę zakładać nowego tematu. Znajomy pisze w Wordzie pracę od jakiegoś czasu. Dzisiaj zawartość pracy zniknęła, całkowita pustka. Niestety nie jest w stanie mi powiedzieć co zrobił że tak się stało. Jest taka możliwość że znajdę gdzieś plik z poprzednią zawartością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 moze ja sie tez podlacze pod temat ;) Bo mnie ten nowy office zlekka wkurza no ale co trzeba sie dostosowac :) w zwiazku z tym mam kilka pytan : - mozna jakos zmienic jego themes ? - gdzie znajde formatowanie akapitow ? (chodzi mi konkretnie o zmniejszenie odstepu po twardym enterze) - w jakis sposob zmienic by karetka (kursor) nie znikala podczas pisania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...