Elthorm Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Wlasnie nabylem nowego procka - AMD Athlon 1700+ (0.13) seria JIUHB stepping B i chcialbym go podrasowac ale mam problemy z moja plyta glowna - ECS K7VTA3V3 v.3.0 KT333 - a wlasciwie z biosem. Otoz nie mam opcji zmiany mnoznika a czestotliwosc FBS jest narzucana (100, 133, 140, 145, 166 MHz). Na jaki bios powinienem sie przestawic? Mile widziany bylby link do strony z tym biosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 yhm, wątpie żeby na Twoim ecs-ie była zmiana mnożnika.... co do fsb to był podobno do tej płytki bios pozwalający regulować coś więcej niż te oryginalne, ale na nim chyba z kolei nie brykały 0,13.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Do takiej płyty nie kupuje się takiego proca, to marnotrawstwo :lol: A tak poważnie to maksymalne w miare stbilne fsb na tej płycie to 150, nie ma szans wycisnąć z niej więcej. Właśnie dlatego ją zmieniłem :twisted: A o biosach do tej płyty już było napewno, szukaj :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...