Kiczis Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 @benito: nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales ale ja porownoje naprzyklad zwykla benzyne z shella bp czy orlenu do ich prodoktow typu ultimate, a nie do benzyne od tadka ze wsi... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Nie wiem o co ci chodzi ale jest fajnie ;). Zwykłej ropy bierze tyle samo, ale jest odrobinkę słabszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja wczoraj tankowalem na osiedlowej stacji rano za ~4.13zl/l i paliwo normalnie, a wieczorem jak zalalem na orlenie za 4.08 to myslalem za tam wroce i im wp*******!!! samochod sie dławił, szarpał, tracil moc itp. myslalem ze to cos z silnikiem (niedawno nowa turbina) ale co sie dzis rano okazalo po zatankowaniu to felerne paliwo. wiecej nie połaszę sie na orlenie wtedy gdy maja taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja dzis zatankowalem Shell V-Power Diesel i roznica jesli jest, to marginalna, ale jednak na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Fipciu, placebo. Ja mam takie jakies wrazenie jesli chodzi o te wszystkie wynalazki, tankuje zazwyczaj zwykla 95 na shellu, ew. na jet-cie i nigdy nie mialem przygod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Moze to tez dlatego, ze na codzien ujeżdzam Ducato Maxi 2.5D, wiec moje bi em dabliu wydaje sie przy tym rakietą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...