palski Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hej ! Małe pytanko: czy ktoś wie w jakim programie można połączyć film zapisany w kilku plikach w jedną całość :?: Za pomoc z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Witam już było VirtualDub i gdzieś wcześniej ktoś opisał pokolei jak to zrobić trzeba poszukać a nie walić odrazu nowego posta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hej ! Małe pytanko: czy ktoś wie w jakim programie można połączyć film zapisany w kilku plikach w jedną całość :?: Za pomoc z góry dzięki. Pewnie tym, ktorym ten film byl dzielony. :) A tak pozatym to nie mam pomyslow. A na jakie pliki zostal ten film podzielony(jakie maja rozszerzenia?)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Film jest zapisany w divxie, chodzi o to, żeby film na dwóch płytach skopiować na HDD i połączyć w jedną całość, żeby w czasie oglądania nie trzeba było zmieniać płyt. Sorry, że nie szukałem, ale dzisiaj jestem na to zbyt zmęczony :wink: - serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 No VirtualDub, bylo powiedziane i po zabawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...