Krootki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ostatnio pisałem, że mam dziwne zwisy w komputerze. I na razie nie rozwiązałem tego problemu. Wszystko jest ok - pamięci, grafika, zasilacz (Chieftec 360W), temp. proca itd. Jedna rzecz mnie zastanawia - bardzo gorący MPC-T (tak, wiem, że o tym było mówione...). Czy przegrzewanie sie tej kostki może powodować zwiechy klawiatury, a nawet całego kompa??? Jutro przycinam i mocuję radiatorek, ale jeśli ktoś się orientuje to może będzie wiedział... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A jaka masz temperature dokładnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 pewnie ze moze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A jaka masz temperature dokładnie?? Procek 35-40 (no może te jeszcze +5 Epoxa ;) ) Chipset 30 A MPC-T - .... "parzy" :) - prawie se palucha poparzyłem. PS K***a, nie mogę dokończyć meczu w NBA bo mi się wiesza... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Current System Temp. 32 Current CPU Temp. 46 Żadnych zwisów nie mam a komputer działa cały dzień!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Current System Temp. 32 Current CPU Temp. 46 Żadnych zwisów nie mam a komputer działa cały dzień!!!! No tak, ale po pierwsze to tutaj nie ma temp. MPC-T, a po drugie - masz FSB 197??? ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nie chyba 187 albo cos takiego o ile dobrze pamietam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...