Soulafein Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mam tego Radeona ale glosno chodzi i postanowilem ze bedzie chlodzil go Pentagram XC 70 AL. Kupilem, zamontowalem na karcie, probuje wlozyc do kompa...i pupa :( radiator dolna czescia dotyka do slotu PCI i nie mozna wcisnac do konca slotu AGP. Czy takie problemy mieliscie na innych plytach ?? to jest ECS 755 A2 ale z tego co zauwazylem to sposob bliskiego montazu slotow AGP i PCI jest na wszystkich plytach. Wiedz poradzcie co moge zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Możesz dać fotkę jak to wygląda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soulafein Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Niestety teraz juz nie - zamontowalem stary radiator z wentylatorem ale musialem uzyc czesci od Pentagrama zeby zalozyc (bo tamte byly plastikowe i je ucialem :( Moge jedynie dac podglad na sama karte z zalozonym starym wentylem. Jak w poprzednim poscie dolna czesc radiatora dotyka zlacza PCI. Pentagrama instalowalem wedlug instrukcji - w miejscu kolkow po starym - zreszta innej opcji nie bylo............................ Cos mnie sie wydaje ze bede musial sprzedac tego Pentagrama i zamienic na tego Qolteca http://allegro.pl/item175677445_qoltec_sil..._vga_fv_gw.html . Edytowane 23 Marca 2007 przez Soulafein Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mam tego Radeona ale glosno chodzi i postanowilem ze bedzie chlodzil go Pentagram XC 70 AL. Kupilem, zamontowalem na karcie, probuje wlozyc do kompa...i pupa :( radiator dolna czescia dotyka do slotu PCI i nie mozna wcisnac do konca slotu AGP. Czy takie problemy mieliscie na innych plytach ?? to jest ECS 755 A2 ale z tego co zauwazylem to sposob bliskiego montazu slotow AGP i PCI jest na wszystkich plytach. Wiedz poradzcie co moge zrobic??pierwszy raz słysze żeby ktoś miał taki problem, przez jakiś czas siedziałem w topicu o pentagramie i nikt o tym nie pisał. Sam używałem pentagrama, ale większego - xc80-al i na 3 grafach: ati 9500pro, GigaByte 9550, Szafirek 9600pro, karty były montowane w 2óch płytach głównych i zawsze się mieściły Niestety teraz juz nie - zamontowalem stary radiator z wentylatorem ale musialem uzyc czesci od Pentagrama zeby zalozyc (bo tamte byly plastikowe i je ucialem :( wystarczyło ścisnąć końcówki kolków i same by wyskoczyły ;) Cos mnie sie wydaje ze bede musial sprzedac tego Pentagrama i zamienic na tego Qolteca http://allegro.pl/item175677445_qoltec_sil..._vga_fv_gw.html .to bedzie kosiarka taka sama jak standardowa - nie kupuj :) lepiej szukaj jakiegoś arctic coolinga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 kumpel mial to samo tyle ze na innej karcie .. przytnij po prostu od strony pci radiator tego pentka i po sprawie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...