n30 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Chciałem dziś podpiąć do mojego drugiego PC dwa monitory i telewizor. Wszystko popodłanczałem, monitory w Windowsie wykryło, ale nie da się podzielić obrazu poziomo na trzy ekrany. Mogę dać tylko na dwa ekrany: TV i Monitor 1, Monitor 1 i Monitor 2, TV i Monitor 2. Karta to GeForce 5200 i sterowniki 77.XX. Da się to jakoś skonfigurować żeby pulpit składał się z trzech ekranów? Edytowane 23 Marca 2007 przez DawidNeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Chciałem dziś podpiąć do mojego drugiego PC dwa monitory i telewizor. Wszystko popodłanczałem, monitory w Windowsie wykryło, ale nie da się podzielić obrazu poziomo na trzy ekrany. Mogę dać tylko na dwa ekrany: TV i Monitor 1, Monitor 1 i Monitor 2, TV i Monitor 2. Karta to GeForce 5200 i sterowniki 77.XX. Da się to jakoś skonfigurować żeby pulpit składał się z trzech ekranów?inaczej sie nie da ! możesz max. podłczyć dwa urządzenia pod grafike bez specjalnego urządzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...