KaxxL Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Witam Tak ja w temacie jakie macie wrazenia, da sie pogadac normalnie?[mam t610 troche sie dzoj wiesza czy to moze byc utrudnienie?] bo nie wiem czy sobie kupowac starter ery/heyah zebym mogl korzystac z gg od czasu do czasu(jak glowna siec zostawie tak czy siak oranga bo duzo znajomych ma a szkoda ;x) Warto czy nie warto zainwestowac w to te 9zl na starter? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 ogolnie to czlowieka trafia bez normalnej klawki, ale jak rozmawiasz z kims czesto na gg to mozna oszczedzic na smsach ;) wady: - brak mozliwosci importowania kontaktow - maksymalnie 30 kontaktow - czasami trzeba sie kilkakrotnie laczyc - jak stracisz zasieg, telefon sie wiesza na chwile i zamyka gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Jak sie ma nokie 68x0 to jest fajnie, z papli kiedys korzystalem dalo sie liste importowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) - brak mozliwosci importowania kontaktow Jak masz na serwerze gg liste (max 30 osob) to wtedy importuje sie automatycznie. Ja uzywam na SE W810i i super sprawa, chodzi super, czcionka mala i dobrze czytelna. Edytowane 23 Marca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 A tak trochę z innej beczki, to jak jest z opłatami? Płaci się za samo GG, czy za transfer też? Czy można np połączyć się 1 marca, nawijać non stop przez 24/dobę do 31 marca i zapłacić tyle samo, co ktoś kto przez cały miesiąc wysłał 1 krótką wiadomość? Ma to ktoś w Plusie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 tylko gg, transfer nielimitowany, czyli taniocha! 1zl/tydzien, pierwszy - free PS -->SKRYTOBOJCA mi chodzilo o liste z serwera GG :P a tak to wiem ze importuje, tylko trzeba najpierw wklepac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 No mowie, mi importuje z serwera GG. Z kompa wyslalem liste na serwer, a potem komorka pobiera sobie przy logowaniu. ULLISSES to jest TYLKO w Erze :> 1zl razem z VAT na tydzien, 4zl na miecha, nic wiecej nie placi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 ja od czasu do czasu wejde na mojej e50 ale ogolem jest to slabizna, gorzej chodzi niz normalne gg :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Hmm... TYLKO w Erze? http://www.gadu-gadu.pl/pobierz-komorka.html Czyli 4 PLN miesięcznie + VAT...? Albo coś nie doczytałem... Edytowane 23 Marca 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 4pln na miecha bez VAT ale tylko ERA GG. Jak bedziesz jechac z innej sieci to bulisz pewnie aktywacje GG + dane po wapie. Wiec dodatkowo placisz za wysylane/odbierane dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) No właśnie o to pytałem na samym początku - czy 4+Vat i tyle, czy jeszcze za GPRS? Trzeba chyba pani w salonie Plusa zapytać. Tak przy okazji bardzo fajna dziewczyna, tylko już zajęta :P Edytowane 24 Marca 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Nie wiem czemu o plusie piszesz, mowie przeciez ze "EraGG" dziala tylko w sieci ERA, nie Plus. W innych sieciach masz innego klienta i placisz dodatkowo za przesylane dane. Tylko w Erze, jest 4zl brutto na miecha. Edytowane 24 Marca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 ja mam trochę mieszane uczucia co do eraGG.. przez pierwszy tydzień (bezpłatny) działało super (na moto e398/ se k750i) teraz jak sie skończyła bezpłatna subskrypcja i chce wykupić na kolejny tydzień to dostaje komunikat ze "nie ma pieniędzy na zakup subskrypcji..." myślę sobie WTF?! mam tel na abonament to powinno obciążyć rachunek.. jednak tak nie jest.. napisałem mail'a do BOA, w odpowiedzi dostalem Witam W odpowiedz na nadesłane pismo śpieszę poinformować, że opisywany przez pana problem został już zidentyfikowany przez Dział techniczny, sprawa została przekazana do dostawcy i w chwili obecnej trwają prace mające na celu usunąć problem. Przekazałem Pana numer do Działu technicznego z prośbą o przekazanie odpowiedzi w postaci wiadomości sms jak tylko problem zostanie usunięty. Nawiązując do działania aplikacji w systemie abonamentowym to oczywiście nie ma tu takich ograniczeń i Gadu Gadu jest dostępne zarówno dla użytkowników Tak Tak jak i dla Abonentów. Przepraszam za zaistniałe niedogodności i mam nadzieję, że niebawem zostanie Pan poinformowany o usunięciu problemu. minął tydzień.. a sprawa nadal nie jest wyjaśniona/rozwiązana.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 uzywalem jakis czas ale na k510i nie jest to jakos szczegolnie wygodne i stwierdzilem ze jednak mozna sie obejsc bez gygy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 mnie sie nawet podoba to GG. na SE k750i hula aż miło, zero przycieć, zacięż itp. Tylko jakby bateria szybciej schodziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 W innych sieciach sie nie oplaca sciaglem to gg z ich strony najpierw wyslalem tego sms do atywacji i 5zl zjadlo a nawet sie z serwerem nie polaczylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Tylko jakby bateria szybciej schodziła.Bo gg w Javie jest najszybszym sposobem na zajechanie baterii. Żadna gra, Opera mini, itd. nie zużywa tak baterii jak to gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Chyba predzej ciagle polaczenie GPRS zjada baterie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Za czesto sie rozlacza a caly komunikator jest ułomny. Po skonczeniu darmowego okresu próbnego podziękowałem. Wole sobie kupic piwo niz placic za taki szajs, a korzystać z "darmowego" wifi i jabbera na psp ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Chyba predzej ciagle polaczenie GPRS zjada baterie? :)Nie wiem, dawno nie musiałem korzystać z GPRSU. Większość, to UMTS. I to połączenie wraz z Operą Mini nie zjada tak szybko bakterii jak GG, więc być może to nie do końca prawda że połączenie tak szama akumulator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 W innych sieciach sie nie oplaca sciaglem to gg z ich strony najpierw wyslalem tego sms do atywacji i 5zl zjadlo a nawet sie z serwerem nie polaczylem :D W iplusie simdacie sie to oplaca jeszcze :razz: 3gr za 100KB, tyle akurat kosztuje ok 1h rozmowy na gg i do tego jeszcze mozna wmiare tanio po necie chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 jest jakaś wersja na midp 1.0 :/ ? mam tel. w erze ale N-gage nie obsługuje 2 ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Za czesto sie rozlacza a caly komunikator jest ułomny. Po skonczeniu darmowego okresu próbnego podziękowałem. Wole sobie kupic piwo niz placic za taki szajs, a korzystać z "darmowego" wifi i jabbera na psp ^^ No coz jak mieszkasz w srodku lasu to moze ci sie rozlacza ;) Mi NIGDY nie zerwal polaczenia i jak na komorke jest niezle rozbudowany. Czego ci tam brakuje 100 emotek? Wysylania obrazkow czy czego? Szajsem tego bym nie nazwal, jestes jednostkowym przypadkiem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Mieszkam w Olsztynie, a najczesciej rozlaczalo w centrum miasta. I bynajmniej nei chodzilo tutaj o zasieg sieci bo z nim wszystko w porzadku, tylko komunikator działał jakis czas i nagle tracił łącznośc z serwerem. Czego mi brakuje? Niestety 30kontaktow to za malo, zwlaszcza jezeli nie mozna wybrac tych 30stu osób z listy zaimportowanej na serwer gg. No i sam komunikator strasznie mozolnie działa, wiem ze to java, wiem ze to siemens ale niesmak pozostaje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 No coz uroki twojego Siemensa, na moim SE nic nie muli i reaguje bardzo dobrze na polecenia. Czasem mam nawet po 3h polaczenie z GG i nie zrywa. Nawet gdy jade samochodem czy pociagiem. A liste 30 osob, sobie przygotowalem na kompie i wyslalem na serwer. A tak to nigdy na serwerze listy kontaktow nie trzymalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) No coz uroki twojego Siemensa, na moim SE nic nie muli i reaguje bardzo dobrze na polecenia. Czasem mam nawet po 3h polaczenie z GG i nie zrywa. Nawet gdy jade samochodem czy pociagiem. A liste 30 osob, sobie przygotowalem na kompie i wyslalem na serwer. A tak to nigdy na serwerze listy kontaktow nie trzymalem. Z moim siemensem raczej wszystko jest ok bo inne aplikacje w javie nie sprawiaja takich problemow. Po za tym skoro tobie nie zrywa połaczenia to juz wszystko jest ok? Wielu ludzi wspomina o zrywaniu połaczen i jakos watpie zeby wszyscy zmyslali. No i chyba raczej kazdy normlany czlowiek stara sie miec w razie czego liste rowniez na serwerze... Edytowane 26 Marca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ja wole trzymac moja kopie bezpiecznie na dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 mnie najbardziej denerwuje krótka lista kontaktów :mur: , podobnie jak SKRYTOBÓJCA przygotowałem sobie listę 30 kontaktów i ją wyimportowałem. Na N6630 jednocześnie z GG używałem PowerMP3 i nie zauważyłem specjalnych przycięć, ani w trakcie rozmowy, ani podczas poruszania się po menu gygy(jakie by ono nie było ;) ) - gorzej było z poruszaniem sie po menu telefonu przy obu włączonych w tle programach :D - gg jest "ramożerne". Klawiatura w 6630 bardzo mi odpowiada więc na prędkość pisania nie narzekałem. Nigdy nie zerwało mi połączenia, nawet podczas ponad 100kilometrowej wycieczki pociągiem po jakiś wioskach ;) ogólnie dałbym ocenę 7/10 (nie biorąc pod uwagę tego że klawisze w telefonie to nie pełna klawiatura ;)) -1 za to że istnieje tylko java, a nie zrobili sis typowo na symbiana, -1 za krótką listę kontaktów, -0,5 za małe okno programu (na 6630 nie działa na pełnym ekranie) -0,5 za wiadomośc która może mieć tylko 100 znaków (to to już nie wiem co za geniusz wymyślił) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ja mam na telefonie jadugadu do tego wykupiony pakiet 5mb w erze i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dandus Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 a ja mam pytanie czy gadu gadu będzie działało na samsungu d900?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...