cherry Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 GF4 Ti4200 64MB TV-out (Prolinka) za ok.750zł Szukam tej karty ale jakoś niemogę znaleźć (oprócz pcprojektu) :? Najchętniej bym ją kupił we Wrocławiu ale może też być wysyłkowo, pliz zarzuccie jakimś sklepem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRAK Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 GF4 Ti4200 64MB TV-out (Prolinka) za ok.750zł Szukam tej karty ale jakoś niemogę znaleźć (oprócz pcprojektu) :? Najchętniej bym ją kupił we Wrocławiu ale może też być wysyłkowo, pliz zarzuccie jakimś sklepem. Emm... kurcze... Ten napis Prolink mnie troche odstrasza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 GF4 Ti4200 64MB TV-out (Prolinka) za ok.750zł Szukam tej karty ale jakoś niemogę znaleźć (oprócz pcprojektu) :? Najchętniej bym ją kupił we Wrocławiu ale może też być wysyłkowo, pliz zarzuccie jakimś sklepem. Emm... kurcze... Ten napis Prolink mnie troche odstrasza. Lisek ., no co ty prolika się boisz ? jak to mówią w moje firmiie licza się wyzwania :) a karta jest ok / kolor radiatora mie wq... bo złotego nie lubię / a za taką kase to już nic ciekawszego os nvidia na dziś nie qpisz pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 GF4 Ti4200 64MB TV-out (Prolinka) za ok.750zł Szukam tej karty ale jakoś niemogę znaleźć (oprócz pcprojektu) :? Najchętniej bym ją kupił we Wrocławiu ale może też być wysyłkowo, pliz zarzuccie jakimś sklepem. Emm... kurcze... Ten napis Prolink mnie troche odstrasza. Niech Cię nie odstrasza. Cana ma i jest ok. Fakt jest faktem, że za ok. 700zł nawet Radeon 8500LE nie może być konkurentem dla tego GF'a (no chyba, że priorytem nie jest wydajność 3D). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...