LCC Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 AA zawsze można wymusić z poziomu sterowników.To nic nie daje. Co do wyników to miałem dziś lekko ponad 6kNie możliwe, chyba jechałeś inną trasą na tej więcej się nie da wycisnąć. BTW w co my gramy ? Śmiech na sali :lol:No dokładnie... w co my gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ten model jazdy :lol: O lool trzymajcie mnie. Autobusy jak kartonowe pudła. Nie dzięki ,ale wole GTA: SA i tam pojeździć autobanem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Niestety fizyka jazdy nie powala. Zmiana kamery to też kpina - bo jej brak :lol: Ale jest tak mało produkcji tego typu, że na bezrybiu i rak ryba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 max punktacja na każdej trasie wygląda bardzo różnie, więc nie ma sensu dawać wyników, chyba że weźmiemy jakąś konkretną najdłuższa trasę ze wszystkich możliwych a najlepsze to chyba transport więźniów, prawo drogowe cię nie dotyczy, jedziesz na czerwonym jak na zielonym, nie trzeba pilnować kierunkowskazów, jedynie nie możemy za bardzo przywalać w inne pojazdy, bo inaczej chłopakom w busie humorek się poprawia :-D no i sposób na punktualność jest chyba tylko jeden, walisz po klaksonie na przystankach, wtedy pasażerowie wysiadają/wsiadają niczym błyskawica :-P ale oczywiście nie można przesadzać z tym poganianiem, bo mogą wysiąść na przystanku wcześniejszym niż mieli w zamiarze, a to ciągnie za sobą mniejszą zdobycz punktową ;-) ogólnie gra na chwilowe rozluźnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jeszcze sobie tak przypomniałem bo chyba nikt o tym nie wspominał. Państwo w którym się jeździ w tej grze to UK, a tam się raczej nie jeździ prawą stroną jezdni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Czy wam też gra przycina? bo np mi bardzo... przycinała, już jest w koszu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Eeeee... Mnie ta gierka nie zachwyciła. Wolę pociągi :D .Wydaje mi się, że jeżeli ktoś jest wielkim fanem autobanów to musi mieć ją w swojej kolekcji, ale jak dla mnie jest zbyt monotonna. Właśnie skończyłem pierwszą "podgrupę" misji w demo i dalej nie chce mi się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jeszcze sobie tak przypomniałem bo chyba nikt o tym nie wspominał. Państwo w którym się jeździ w tej grze to UK, a tam się raczej nie jeździ prawą stroną jezdni :lol:ar ju siur? :razz: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jankes jesteś ogromnym w błędzie. Z tego co pamiętam jest wiele miejscowości z UK. Np Westminster. A nawet na zdjęciu co dałeś masz Arkley czy Sanderstead. A te flagi to nie ambasada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Raczej wątpię, żeby przed ambasadą postawili pomnik Waszyngtona, który stoi... w Waszyngtonie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ooo takie gierki to ja też lubię ;) własnie sciągam demko, zaraz sprawdzimy... a powiedzcie mi, da sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> widok od środka ? tak zeby było widać kierownicę ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Sorry, nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 szkoda, pojeździłbym sobie, z takim ładnym widoczkiem od środka no ale cóz, demo grywalne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jak w tej grze można trzymać się rozkładu jazdy? 8O Nawet przy wielkiej brawurze (i mega niezadowolonych pasażerach :D ) ledwo da się zdążyć. Że o czerwonych światłach i korkach (przejeżdżam na 4 zmianie świateł - są za krótkie!) nie wspomnę... Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jak w tej grze można trzymać się rozkładu jazdy? 8O Nawet przy wielkiej brawurze (i mega niezadowolonych pasażerach :D ) ledwo da się zdążyć. Że o czerwonych światłach i korkach (przejeżdżam na 4 zmianie świateł - są za krótkie!) nie wspomnę... Any ideas? Klakson??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Akurat czas załadunku pasażerów jest tu najmniej istotny. Bardziej sam traffic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMike Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 cześć... mam pytanko.. sciagnąłem tą gre.. wgrało się wszystko ładnie pięknie ale do ku*** nie moge włączyć świateł... mam proźbe... powiedzcie ktorym to klawiszem sie robi :P z gory dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 kierunki? "[" i "]" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMike Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 chodzi mi o światła pozycyjne żebym wogole cos widzial gdzie jade.. bo na slepo raczej nie pojade :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 wyszedł jakis patch czy cos ktory umozliwia kamerke z kabiny?? czy dalej nic w tej kwestii sie nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...