f3nikz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 No właśnie mam dylemat tak jak w tytule.. Interesuje mnie karta graficzna na PCI-E do 650zł góra.. Przeglądałem oferty na allegro i mam teraz dylemat pomiędzy ATI a Nvidią.. Z tego co widzę to Radek ma więcej potoków pixel shader no i vertex.. Rzecz jasna chciałbym mieć za te pieniądze dość wydajną kartę, którą będę mógł poddać OC i pograć w najnowsze tytuły na rynku gier.. Miło by było gdyby to był też zakup w miarę możliwości przyszłościowy;p Jaką firmę polecacie ? Galaxy, Palit a może Gainward?! Chyba, że macie inne typy... A może nie 7900gs i nie x1950gt tylko coś innego?! Pomóżcie! Liczę na wasz support:] Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Za 530zł jest w pcprojekt palit 79Gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Jeżeli kręcisz to 7900GS od Palita ~540zł lub od Galaxy z Zalmanem ~650zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus2o Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Kręcisz czy nie bierz Galaxy Z Coolermasterem, niewiele droższa od Palita, kosztuje 579 w apollo, lepiej taktowana od Zalmana(600/1600), ma co prawda gorsze chłodzenie ale i tak się nieźle kręci, i temperatura nie taka zła, a ceną bije Zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 A podobno to chłodzenie coolermaster jest cichsze niz zalman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...