arenapc Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witam, zamierzam złożyć swoje pierwsze WC. Mam problem z chłodnicą, mam możliwość zakupu takiej chłodnicy (BlackWater Advanced 122). W układzie bede miał 3 bloki: -PRISON PRO V2 -FROST 2 GPU -FROST 2 NB Wszystko oczywiście na komputer podany w moim opisie, który będzie podkręcony na 3,2 GHz. Jestem ciekaw czy ta chłodnica będzie spełniać dobrze swoje zadanie. Mam zamiar zamontować na niej 2 wentylaory 120mm Fendery na minimalnych obrotach. Chłodnicę umieszczę na górze obudowy, pod blacha z wyciętym otworem na zewnątrz, odpowiednio zamaskowany np. kratką. Wolałbym zakupić starszą wersję Coolteka double ale niestety ciężko takową dostać. Proszę o jakieś sugestie w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Witam, zamierzam złożyć swoje pierwsze WC. Mam problem z chłodnicą, mam możliwość zakupu takiej chłodnicy (BlackWater Advanced 122). W układzie bede miał 3 bloki: -PRISON PRO V2 -FROST 2 GPU -FROST 2 NB Wszystko oczywiście na komputer podany w moim opisie, który będzie podkręcony na 3,2 GHz. Jestem ciekaw czy ta chłodnica będzie spełniać dobrze swoje zadanie. Mam zamiar zamontować na niej 2 wentylaory 120mm Fendery na minimalnych obrotach. Chłodnicę umieszczę na górze obudowy, pod blacha z wyciętym otworem na zewnątrz, odpowiednio zamaskowany np. kratką. Wolałbym zakupić starszą wersję Coolteka double ale niestety ciężko takową dostać. Proszę o jakieś sugestie w tym temacie. Pozdrawiam. Za około 1-2 dni skończę testy chłodnic BW122, w wynikach będzie ujęty również stary cooltek. Testy w układzie z 3 blokami, porównasz wyniki i zdecydujesz co brać. Edytowane 26 Marca 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Cooltek będzie lepszy. Testy już gdzieś kiedyś były. Jeśli masz możliwość kupna tej chłodniczki to ją gorąco polecam, bierz i sie nie zastanawiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...