CKM18 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Intel Celeron M 420 1,6GHz 1 MB 100 GB 1024 MB DDR2 15,4 cala TFT WXGA, 1280*800 Intel GMA 940 do 224MB (zinegrowana) sound blaster pro compatibile nagrywarka DVD-RW DL 1 x PC Card Slot type II Touchpad Li-Ion ok. 3 godz. • 4 x USB 2.0 • RJ-11 • RJ-45 • Wejście na mikrofon • Wyjście słuchawkowe współdzielone z S/PDIF • głosniki • S-VIDEO (tv-out) • czytnik kart pamieci 5-1 • WiFI (bezprzewodowa karta sieciowa) • Modem 56K V.92 • 10/100 Mb/s (kontroler Ethernet ) Sterowniki opłaca się brać takiego Acera z 2 letnią gwarancją za 1699zł ??? ktoś na forum ma może ten model i mógłby napisać jak on się sprawuje ??? interesuje mnie prędkość dysku i pojemność baterii , oraz czy napęd dvd rw czyta wszystkie płytki , no i najważniejsze czy ma ram 2 x 256 czy 1 x 512 ( bo chciałbym dokupić od razu 512 żeby było 1gb) z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie bierz Acera !! Wiem że ta oferta kusi jak cho*era ale Acer to złom. Te "Laptopy" często się przegrzewają a podzespoły są bardzo kiepskiej jakości, często dochodzi z tego powodu do zwiechy czy resetu. Często XP ma problemy ze współpracą z tymi "Laptopami". Jak nie wierzysz to zadzwoń do jakiegoś serwisu oni Ci powiedzą jakim [ciach!]*m jest ACER. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 cena jest kuszaca ale ja bym sie chyba zastanowil nad jakims uzywamym dellem czy ibm kompy nie do zdarcia czego o acerach nei mozna powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 osobiscie w tej cenie wolalbym uzywanego HP NC6000 lub cos z IBM'a T4x/R4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...