klinsman2 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Siema dopiero ucze sie html i nie wiem jak zrobic podstrony... tzn wiem - wyświtla ale jak klikam na to co zrobiłem to chce zeby wszystko było tak sam tzn. takie same tło i wogle a jest tylko mój text. Mam nadzieje ze jasno wytłumaczyelm.. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Jeżeli chcesz, żeby wszystkie strony wyglądały tak samo to korzystaj z kaskadowych arkuszy stylów (CSS). O szczegóły pytaj google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsman2 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Nie o to chodzi Cyklisto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Jak nie o to, to o co? Każda podstrona wygląda tak, jak ją zaprojektujesz. Używając jednego pliku i szablonu strony będziesz miał takie same. Robisz na ramkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsman2 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 tak robie na ramkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 To pokaż co masz lub opisz dokładnie w czym problem, bo z pierwszego postu to ciężko coś wywnioskować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsman2 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 jak robie jakis odnośnik <a href .....></a> jak klikam na odnosnik chces zeby menu nadal bylo widoczne a nie tylko to co napisalem w tym odnosniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) jak robie jakis odnośnik <a href .....></a> jak klikam na odnosnik chces zeby menu nadal bylo widoczne a nie tylko to co napisalem w tym odnosniku.Najprostszy sposób to zmodyfikowanie głównej ramki w index.html i zapisanie jako inny plik. Ale nie jest to wygodne.. Edytowane 26 Marca 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Widzę, że piszesz stronę, a nie zmusiłeś się do przeczytania jakiegokolwiek kursu. Polecam kurs Pawła Wimmera. A rozwiązaniem twojego problemu jest atrybut TARGET. Więcej w Google i tutaj: http://www.pckurier.pl/html/ Odpowiedzi celowo nie podaję, aby zmusić Cię do czytania - na zdrowie Ci wyjdzie. :P Edytowane 26 Marca 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsman2 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 a idz pan... w ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) a idz pan... w ...ciekawa wypowiedz! chcesz zeby ci wszystko na tacy podac? czy jak?! jak bys dostal teraz konkretna odpowiedz, to za chwile zapytasz o kolejna podstawowa, banalna rzecz dotyczaca html'a skoro sie uczysz to zacznij sie uczyc z glowa... :angry: Edytowane 27 Marca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 wejdź sobie panie na www.w3schools.com i wpisz target.. zobacz do czego służy.. i już będziesz wiedział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 a idz pan... w ... No naprawdę wypowiedź wysokich lotów że tak to ujmę... PS: Skąd masz ten avatar?! ;) Kiedyś ja taki miałem (przez dłuuugi czas). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 a idz pan... w ...:evil: A sam sobie idź. Dwa tygodnie odpoczynku od przymusu pisania na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...