colis Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 żona zapodała mi fajną stronę i po wypełnieniu ankiety 8O wynik 156 :D tu macie stronkę http://www.claudia.pl/claudia/index.php?na...d=dlugosc_zycia jestem ciekaw kto mnie pobije :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 tylko 94 :( nie palisz, nie chorujesz i walisz panienki 5 razy w tygodniu no i nie pracujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Właśnie się zdziwiłem bo pracuje uprawiam sport, żona nie krzyczy że ją zamęczam w łóżku, fakt nie palę i nie choruję, a wiek też już odpowiedni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mi zostalo "Zostało Tobie jeszcze 1E+125 lat życia..." :P a serio to wyszlo mi 82 latka ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mi zostalo 83 lata zycia :D mysle ze i tak niezle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a 183 lata =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mam zejść z tego świata w wieku 99 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a po co liczyc - i tak z ATOM BOMB dostaniemy od binladena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mi zostalo 126 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 O <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wedlug tego kalendarza im wiecej ruchasz tym dluzej zyjesz :lol: czyli panowie czesty sex to sekret dlugiego i zdrowego zycia :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 cos ten licznikk chyba oszukuje , bo ja jestem niesmiertelny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 byl kiedys inny link co tez pokazywal ile sie pozyje ale on podawal date smierci tam mi wyszlo cos okolo 40 ;] a teraz 94 mi daja :PP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Boshe ,czy kobiety nie maja naprawde nic ciekawszego do roboty?Mi wyszlo ze jeshcze pozyje 85lat ..... taaa ,takiego uja :x ,jush mniem meczy kupa schorzen :P ps.Kliklem tam jakiegos linka i taki tekst "...Kiepskie samopoczucie poprawi kakao, kawałek czekolady, banan..." loooooooooooooool ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 No comments 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 No comments 8) zapodaj linka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no panowie :D :D :D :D :lol: :lol: jestem najlepszy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 8O 8O wcale nie jesteś :D :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to jest lepsze: masz 28 lat palisz 2 paczki papierosów dziennie nie uprawiasz sportu 0 sexu pracujesz po 16 godzin jadasz w fastfoodach często chorujesz wg badań nie powinieneś żyć od dwóch lat i co wy na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to jest lepsze: masz 28 lat palisz 2 paczki papierosów dziennie nie uprawiasz sportu 0 sexu pracujesz po 16 godzin jadasz w fastfoodach często chorujesz wg badań nie powinieneś żyć od dwóch lat i co wy na to hehehehehe :lol: a to dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 powrót na tron :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to jest lepsze: masz 28 lat palisz 2 paczki papierosów dziennie nie uprawiasz sportu 0 sexu pracujesz po 16 godzin jadasz w fastfoodach często chorujesz wg badań nie powinieneś żyć od dwóch lat i co wy na to wcale nie śmieszne bo coś w tym jest Dwa lata temu tak żyłem z tym,że pracowałem chyba więcej ale sex czasem był to może dlatego żyję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Sprawdziłem ile mi by wtedy żywota zostało No i jestem trup od 3 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 wcale nie śmieszne bo coś w tym jest Dwa lata temu tak żyłem z tym,że pracowałem chyba więcej ale sex czasem był to może dlatego żyję :D i wlasnie chyba to cie tylko uratowalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mnie jeszce 80 la zostało, czyli do 100 dobije. Chyba, ze przestane palic i zaczne wiecej ciuipciać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mnie jeszce 80 la zostało, czyli do 100 dobije. Chyba, ze przestane palic i zaczne wiecej ciuipciać ;)to ciupcianie kole sety chciałbym obaczyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 szkoda ze nie mozna napisac ile razy sie onanizujesz... wtedy byscie mieli wyniki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ty to pewnie do zaniku lini papilarnych LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 dobre :lol: rotfl :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi zostalo jezcze 77 latek zycia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...