BLaDDe Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mam takie pytanie odnosnie tej plyty. bo chce ja sobie zakupic razem z pamiatkami 256, axp 1700+ i obudowa zeby bylo ladnie ale bede musial poczekac kilka tyg. na grafike nowa! i tu problem. mam rive tnt2 m64 32MB i jak wyczytalem w manualu od 8rda+ plyta obsluguje apg 4x/8x w napieciu 1.5 V i teraz czy moja grafa na tym pojdzie? boje sie ze jest za slaba :( a nie chce kupowac jakiesgos gf mx tylko uzbierac na jakiego ti4200 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to kup sobie jakies stare gowno na PCI za 20 zł. Dozbierasz do jakiejs sensowenj karty a na tym TNT2 M64 i tak w nic nie pograsz :D. Albo przyslij karte do mnie :-) wsadze, sprawdze odesle i sie dowiesz ;-) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no chyba sie powiesze jak tak bedzie... taka plyta, taki proc, chcialem porzadne pamiatki, do proca Volcano 7+ i wogole. ladnie bym to wykrecil jakos a grafa ... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 sprzedaj ta grafe i kup jakiegos gieforsa MX200 za pare groszy i bedzie luxx pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 heh, ja mialem podobny problem, tylko, ze najpierw mialem S3Trio, ktora na 100% nie pracowala na 1.5V, ale jestes pewny, ze ta rivka nie bedzie dzialac? napisz ile ma wyciec na sledziu, jesli 2, to ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 riva tnt2 ma agpx4 i jesli ma tylko dwa wciecia na sledziu to bedzie dzialac tylko kyro2 ma dwa wciecia a ma agpx2 wiec bez problemu bedzie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...