jawor121 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Siemka Mam zestaw: Mobo BiostarNF4 ULTRA-A9A AMD 939 NVIDIA Proca:Venice 3000+ freezer 64pro Ram:512 400mhz w przyszlości jeszcze 1bądź2 Grafa:Albo Abit x700 albo Palit 7100(przy okazji jaką wziąć?) Hdd:80 Samsung(w przyszlości jeszcze 100) Dvd Lg Jaki zasilacz polecacie do tego zestawu.Zaznaczam ze będe kręcil proca i grafe.Nie mam też za wiele kasy120 max.Jaki zasilacz będzie dobry.Chcialbym żeby byl w miare cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Amacrox 400W POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) To co w podpisie ciągnie mi Forton 400W od Haszyda, grafike podkręcałem( sprawdzałem ile poleci) i procka na 2500mhz, chyba nawet mamy takie same dyski, tak na marginesie :razz: Według mnie zasilacz jest niesłyszalny( poza obudową jak właczałem na "sucho" to nie byłem pewny czy działa :D ), a w kompie boxowy wentyl z proca i tak wszystko u mnie zagłusza, więc nie wiem jak z hałasem podczas obciążenia. Od pół roku zalilacz chodzi bezawaryjnie Edytowane 24 Marca 2007 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Mobo BiostarNF4 ULTRA-A9A AMD 939 NVIDIA Proca:Venice 3000+ freezer 64pro Ram:512 400mhz w przyszlości jeszcze 1bądź2 Grafa:Albo Abit x700 albo Palit 7100(przy okazji jaką wziąć?) Hdd:80 Samsung(w przyszlości jeszcze 100) Dvd Lg Jaki zasilacz polecacie do tego zestawu.Zaznaczam ze będe kręcil proca i grafe.Nie mam też za wiele kasy120 max.Jaki zasilacz będzie dobry.Chcialbym żeby byl w miare cichy. Jak chcesz nówkę i markowa to 2550406[/snapback] To co w podpisie ciągnie mi Forton 400W od Haszyda, grafike podkręcałem( sprawdzałem ile poleci) i procka na 2500mhz, chyba nawet mamy takie same dyski, tak na marginesie :razz: Według mnie zasilacz jest niesłyszalny( poza obudową jak właczałem na "sucho" to nie byłem pewny czy działa :D ), a w kompie boxowy wentyl z proca i tak wszystko u mnie zagłusza, więc nie wiem jak z hałasem podczas obciążenia. Od pół roku zalilacz chodzi bezawaryjnie No ja bym sie tak nie podniecał, bo fortron PFN jest do zestawu zasilanego z 5V a ty masz i proca i grafę zasilane z 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ja mam teraz zasilacz 350w jakiegoś L&c.Czy 350 w starczy?W takim razie jest go sens wymieniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ja mam teraz zasilacz 350w jakiegoś L&c.Czy 350 w starczy?W takim razie jest go sens wymieniać?L&C to inaczej logic, zasiłka klasy słynnego codegena, dla własnego dobra wymień. Jak nie masz dużo kasy to weź deltę lub fortrona hln które wspomniałem dwa posty wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...