acd Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witam, jakiś czas temu powiedziałem pewnej osobie, że złożę jej chłodzenie wodne. Minęło jednak sporo czasu i nie mam już ani czasu, ani siły na taką zabawę. Czy w zwązku z tym możecie kogoś polecić kto wykona taką usługę na terenie Warszawy (oczywiście odpłatnie), nie zalewając przy tym połowy komputera? Podzespoły są (nawet podobno człowiek sobie coś tam złożył). Wiem, że nietypowe pytanie, ale liczę na Waszą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Proponuję zwrócić się do Cooling.pl, bo mają oddział w Warszawie - ul. Bruna 34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Prawda jest taka , że nikt raczej nie będzie chciał składać wc komuś z "zewnątrz" bo mimo wszystko jest jakieś ryzyko , że coś się spieprzy i nie warto brać na to odpowiedzialności bo jak pójdzie C2D i g8 to nie będzie fajnie tak więc w dziedzinie wc albo rób sam bo umiesz albo nie rób wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...