RafalB Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Gdzie można dostać tanie kyro 2 lub kyro 2 se (wiem już o sirius.pl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ktos cos pisal ze w jakims sklepie chyba w Szczecinie jest kyro 2 za 300zl. Kyro 2 SE to chyba jeszcze w polsce nie znajdziesz (moze sie myle) z jakiejs dobrej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRAK Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Jak jesteś zainteresowany ja mam do sprzedania tanio!!JUPITER KYRO2 64MB wyjscie TV pamieci 5ns karta ma jeszcze 10 miesiecy gwarancji. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 w jakiej cenie ten jupiter bo był bym zainteresowany (jednak pierw opchne kyro 1 -już wstawiłem na allegro ,paru kolesi się kręci w okół niego) napisz na maila ( dyskutant@wp.pl ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Jak jesteś zainteresowany ja mam do sprzedania tanio!!JUPITER KYRO2 64MB wyjscie TV pamieci 5ns karta ma jeszcze 10 miesiecy gwarancji. pozdr. Jakbys mogl to mi rowniez napisz ile chcesz za te Kyro itd.... artur_c@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 we wrocławiu można kupić Herculesa za 300zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 w Poznaniu jest w Compass www.compass.poznan.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Moze mnie i zbluzgacie ale STB czy cos tam co produkowalo kyro nie istnieje UPADLO!!! (Chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 kyro jest produkowane przez STM a nie przez STB (to ci od voodoo ) ,a STM nie upadł tylko ma problemy finansowe , zanim coś powiesz to zastanów się trzy razy :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...