DEVILEK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Hejka Proca przekrecic o 100% to nie problem, ale ram juz nie tak latwo :mad: Aczkolwiek, kto powiedzial, ze sie nie da :D Crucial Ballistix DDR2 667MHz @ 1406 MHz Clock system : Asus P5B-E Plus - vdimm, vmch mod [vmch 1.9V] Crucial Ballistix DDR2 667MHz 1 x 512MB [D9GMH] - @ 3.48V C2D E6300 ES 5 B1 Huntkey HK-400 AP Cooling : CPU @ Tuniq Tower 120 - NB @ Noiseblocker 80mm - DDR2 @ Delta 80mm + Sunon 92mm Validacja @ 693MHz DDR2 CPU-Z valid Dzielnik 2:3 oczywiscie ;) Pare fotek ;] Setup : Vdimm testowe ;] Jedynie foto :( Pozdrawiamy B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 gratz :P to teraz trzeba tworzyć ranking przekrecania memek :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) @DEVILEK jak zwykłe ładnie. Blitz 533 @ 1080 Miałem jeszcze screany na 1120... ale gdzieś wcieło. Pamięci aktualnie chyba ma jeszcze forumowicz który jakby chciał to napewno by je jeszcze bardziej pogonił... Edytowane 24 Marca 2007 przez Spookie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Pamięci aktualnie chyba ma jeszcze forumowicz który jakby chciał to napewno by je jeszcze bardziej pogonił...Chyba już nie ma, bo je dwa dni temu na Allegro widziałem :wink: O, są nawet jeszcze (klik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 gratki! ,przypadkiem nie są to BH5-tki vmem 3,48 ? :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Napięcie też pewnie o 100% podniesione :] Nie robiliście żadnego spi dla potwierdzenia stabilnosci? (ofc na nizszych zegarach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Dzieks ;) Racuch : no BH5 lubialy takie vdimm, ale GMH tez lubia :lol2: GDR - 670-680MHz mozna PI robic, ale wyzej :? Vdimm def. 1.8V, wiec prawie 100% ;) Edytowane 24 Marca 2007 przez DEVILEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Gratki panowie. Róbcie 700MHz Club ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 hehe ladny wyniczek gratki a stabilnosc gdzie (superPI) itp. ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 hehe ladny wyniczek gratki a stabilnosc gdzie (superPI) itp. ????? GDR - 670-680MHz mozna PI robic, ale wyzej :?Tu raczej chodziło o max Mhz, nie stabilność ;] Gratulacje wyniku :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 A jakie było rzeczywiste napiecie na pamieciach? Bo ten miernik gdy swieci sie kontrolka wyczerpania bateri przekłamuje nawet o 0.3V :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Tylko na ciebie można liczyć bo któż by inny mógł rozruszać extremalne :mrgreen: Gratki ładny wynik. :banana: :) Edytowane 24 Marca 2007 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 A jakie było rzeczywiste napiecie na pamieciach? Bo ten miernik gdy swieci sie kontrolka wyczerpania bateri przekłamuje nawet o 0.3V :]On tak juz ma, ze sobie swieci ;) Chyba od pol roku, jak nie wiecej. Ale napiecia podaje dobre ;] Kamilo :D Dzieks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 To chyba ich jakaś seryjna wada bo mój też tak sobie świeci od kiedy go tylko kupiłem... (chociaż ja mam jakis inny) :lol2: A napięcie jak za czasów DDR1 ;] A co do rozruszania ekstremalnego to fakt co nie wejde na forum, to DEVILEK ma jakies nowe wyniki... :grin: respect! (to chyba z jakiejś gry ;]) Gratz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 hehe ladny wyniczek gratki a stabilnosc gdzie (superPI) itp. ?????bez przesady :P dobrze że valid jest i gratki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 szkoda, że tego niżej nie macie, bo może by było wyżej :) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=136422 ale i tak gratki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Małe "ja" moich AEneon'ów 533 :wink: 2.4v :-P Sory za jakość ale S3 Trio 64V robi swoje :) Edytowane 25 Marca 2007 przez teat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Dzieks ;) GDR - 670-680MHz mozna PI robic, ale wyzej :? Vdimm def. 1.8V, wiec prawie 100% ;) gratki, choć troszke brakuje tego pi, wiec jak dla mnie to 99% a nie 100%... ale i tak gratki :-P Edytowane 25 Marca 2007 przez jurek911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Kurde maniaki ;] Gratulejszyns wyniku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Aby należeć do DDR2 700 Club na xs wystarczy jedno z : screen, foto, valid, pi. Nie trzeba jakiejś mega stabilności. Mój ballistix jednak pokazał pazurki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Aby należeć do DDR2 700 Club na xs wystarczy jedno z : screen, foto, valid, pi. Nie trzeba jakiejś mega stabilności. Mój ballistix jednak pokazał pazurki :PI jeszcze zyje :D Next time hmmm more than 3.6V <_< :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 pozazdroscic wyniku :) gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Masakra, Devilek znowu pokazał klasę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 wyciągnij te okno co tam z tyłu jest otwarte.. :) i poczekaj na zime stulecia to pójdzie jeszcze szybciej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Z jakiej linii są zasilane memki na asusie? 5V? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) może was dogonię narazie 680 i 5-5-5-15 spróbuję później więcej jak zrobię moda bo narazie na memkach 2.45V max z p5b Deluxe validiaton dam później bo coś nie chcę się dodać, a super pi 32mb przechodzi w granicach 665MHZ screen tylko z 650 680 650 5-4-4-12 Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez michal-zal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Świetną P5B Deluxe masz :) Memki też niczego sobie... Ja muszę zmodować moją płytkę to z pewnością dogonię OC Team i to na 2x1 GB :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no właśnie chciałem zmieniać na abita żeby 4:5 na fsb 500 zrobić no i ten strap lepszy ale z drugiej strony szkoda mi mojegoDeluxe, ale jest jeden minus przy fsb535 jest ścianka na mnożniku 6 i 7 i myślę czy vmoda zrobić i czy pomoże? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zrob vmch i vdimm, powinno znacznie pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pamiątki eleganckie, tylko że... to nie ten temat :wink:. No chyba, że faktycznie celujesz z nimi w 100% OC i więcej - jeśli dokonasz takiego cudu, to następnego dnia z samego rana jadę do Szczecina uścisnąć Ci rękę B-) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...