Xtreme Addict Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jak osiągnął 680 MHz na 2,45v to osiągnie i 700 MHz. Wystarczy nieźle podbić VMCH (ok.1,9v powinno styknąć) i VDIMM (2,75 ~ 2,9) i 700 mhz jest :) Wiadomo, że w praktyce może być ciutkę inaczej, ale widać, że pamięci są świetne i mobo też, więc najprawdopodobniej ściany nie będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tylko że to są 800-tki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tylko że to są 800-tki :DI napiecie nie majace nic wspolnego z ekstremalnym oc. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) znaczy się o 100% to ich nie podkręcę raczej chcę pobić granice 700MHZ w dualu . :) 2X1GB zobaczymy co z tego wyjdzie na razie muszę kompa zwodować :-P Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez michal-zal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja jestem ciekaw jak dlugo te pamiatki by pozyly z takim napieciem :| Lubie takie profesjonalne chlodzenie 'na lezacego' ;-) Ale wynik bardzo ladny wiec i gratulowac jest czego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...