Dziuby Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 No właśnie nie wiem co jest ale nie mogę pobrać sterowników pod windowsa XP z tej strony http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3690.html Siedzę szukam klikam i nic opis laptoka http://www.acer.pl/acereuro/page38.do?sp=p...;crc=3589981095 Jakby ktoś był tak miły i pobrał za mnie sterowniki i dodał np. na rapida lub wysłał mi na skrzynkę byłbym wdzięczny, Co mnie interesuje Chipset Mobile Intel® 940GML Express, dźwięk Bluetooth Zintegrowana bezprzewodowa, karta sieciowa Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED™, technologia bezprzewodowa Acer SignalUp™ Zintegrowana kamera Acer OrbiCam o rozdzielczości 0,3 megapiksela jest zamontowana przy panelu LCD i ma następujące cechy: • ergonomiczny zakres obrotu 225 stopni, • oprogramowanie śledzące twarz i centrujące obraz Acer VisageOn, • oprogramowanie poprawiające jakość obrazu Acer PrimaLite Jak nikt mi nie pomoże to trudno może jutro stronka Acer -a będzie działać prawidłowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Tak powinno dzialac: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_3690/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Dodałem linka do zakładek moze później będzie aktywny,, na razie nic z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Dodałem linka do zakładek moze później będzie aktywny,, na razie nic z tego U mnie działa, może firewall cię blokuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 O w mordę faktycznie blokuje mi. Tylko nie wiem jak go odblokować, mam Nortona 2004, czy ktoś wie jak można odblokować ftp -y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Tylko nie wiem jak go odblokować, mam Nortona 2004, czy ktoś wie jak można odblokować ftp -y /Ja mam 2006 więc nie wiem, chociaż pwenie jest podobnie wyłącz na chwile Nortona pościągaj i włącz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Nie ma mowy o wyłączeniu nortona zaraz pociągane kupe syfu i komp będzie do roboty. Pojadę pod wieczór do kumpla może u niego zassam, jeżeli mi się nie uda to dam znać, może znajdzie się dobra dusza, która za mnie to pobierze, i udostępni :D edit Sterowniki pobrane, Dzięki Edytowane 25 Marca 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...