dbdrag Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 witam mam zamiar kupic tą płyte GIGABYTE K8N PRO-SLI i co mnie interesuje to jakie napięcia ta płyta oferuje na procesor znalazłem kilka testów ale podają tam sprzeczne informacje raz mówia iż max to 1.5v a na drugim tescie piszą iż max 1.75v byc może tam gdzie było 1.5v był stary bios.Prosiłbym uzytkowników tej płyty o wypowiedzenie się jakie napięcie ta płyta podaje na procesor.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 witam mam zamiar kupic tą płyte GIGABYTE K8N PRO-SLI i co mnie interesuje to jakie napięcia ta płyta oferuje na procesor znalazłem kilka testów ale podają tam sprzeczne informacje raz mówia iż max to 1.5v a na drugim tescie piszą iż max 1.75v byc może tam gdzie było 1.5v był stary bios.Prosiłbym uzytkowników tej płyty o wypowiedzenie się jakie napięcie ta płyta podaje na procesor.pozd zalezy jaki procesor jest zasilany napięcie... u mnie na venice jest zasilany 1.4 i moge dac az chyba 1.5 ale niepróbowałem... posiadam taka płyte głowna i niestety nie nadaje do dobrego O/C. jest taki topic o tej płycie głownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...