Richie Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mam catalysty 3.1+control panel najnowszy + rage3d tweaker 3.8 w zakladce displays mimo podlaczonej przejciowki do wyjscia tv out mam tylko aktywna jedna zakladke Single display monitor, jak uaktywnic zakladke tv out w sterownikach sekcja Displays? ktos mial podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 aha w panelu sterowania wykrywa przy 3.1 dwa nieznane urzedzenia i nijak nie przyjmuje do nich sterownikow ani z cd od karty ani z netu ani z rozpakowanych sterow, nie pokazuje jakie to urzadzenia jest tylko info "unknown multimedia device located on 8500le series" ale poza tym nieaktywnym tv out karta we wszystkim dziala poprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hmm mialem to samo wlasnie jakis czas temu, przeinstalowalem stery i podlaczylem jeszcze raz kabel do TV, dopiero potem wszedlem do opcji i zakladka od TV byla aktywna. NA poczatku w ogole nic nie bylo. Moze sprobuj najpierw podlaczyc TV i pote mdopiero wejsc do opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 DOKŁADNIE! NAJPIERW TV, PÓŹNIEJ SPRAWDŹ MENU :) Powinno zdaiałać, tylko problem może być ew z przejściówką SVHS na Euro, jak nie masz SVHS telewizora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 hm mam wlozony kabel w tej chwili caly czas, sprobuje reinstall sterow jak mowisz i dam znac, a tej chwili wyglada to jak na screenach :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Aha, i pogrzeb sobie na screenie nr 2. Tam włącz sobie ten drugi i poustawiaj jego parametry, ale myślę, że sobie poradzisz. PS. Monitory (lub mon + tv) mogą pracować jako "podstawowy + dodatkowy pulpit", lub jako "podstawowy + klon obrazu z monitora" Sorry za łopatologię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 miałem tak kiedyś :? okazało się że wtyczka do bani była ot cały powód sprawdz lepiej ten kabelek mnie on sporo nerwów kosztował :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 potwierdzcie czy dobrze zrozumialem jedna rzecz prosze tylko w tej chwili bo nie wiem czy dobrze czytam.. mimo, ze TV nie daje przeciez do windy ani do kompa zadnego sygnalu zwrotnego, zeby byla zakladka tv out aktywna musi byc podpiety naprawde telewizor ? :o :o :o czyli jak wkladam tylko przejsciowke ale do tv przewodu nie (bo go nie mam jeszcze w tej chwili) to zakladka tv out moze byc nieaktywna? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 potwierdzcie czy dobrze zrozumialem jedna rzecz prosze tylko w tej chwili bo nie wiem czy dobrze czytam.. mimo, ze TV nie daje przeciez do windy ani do kompa zadnego sygnalu zwrotnego, zeby byla zakladka tv out aktywna musi byc podpiety naprawde telewizor ? :o :o :o czyli jak wkladam tylko przejsciowke ale do tv przewodu nie (bo go nie mam jeszcze w tej chwili) to zakladka tv out moze byc nieaktywna? :oano dobrze zrozumiales!!! jak nie podlaczysz TV to bedzie nie aktywna!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 :o czlowiek uczy sie cale zycie :o dotad dalbym sobie reke uciac ( ale lewa ;) ), ze zwykly telewizor przeciez nie daje zadnego sygnalu do kompa, do karty, ze juz jest podlaczony ;) wiec skad winda wie, ze ma uaktywnic zakladke tv out? :o ale nie pozostaje mi dzis nic innego jak poczekac do jutra kupic kabel siegajacy do drugiego pokoju Euro <> czincz+2x audio i trzymac kciuki obyscie mieli racje! thx za dzis, dam znac jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Zego co sam widzialem a mialem taka sytuacje wczoraj :) po instalacji na czyswo windy, to najwidoczniej za pierwszym razem trzeba podlaczyc TV by karta zapamietala jesgo ustawienia. Teraz u mnie jest na stale mozliwosc wlaczenia TV mimo iz nie jest podlaczony. Co najciekawsze mam rozne TV w domu i na wszystkich rozpoznaje to samo wiec nie bardzo wiem od czego to jest:) No ale dziala i to jest najwazniejsze :) Pewnie porpsot usprawdza jaki system i to wlasnie zapamietuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 najprawdopodobiej karta wykrywa czy jest jakies napiecie na wyjsciu i jak jest to sie udostepnia choc nie jestem pewien czy to tak dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 juz sie wlasnie dowiedzialem, ze to tak dokladnie wlasnie dziala ! :o mierzony jest opor i wymagany minimum 75Ohm. A wiec do jutra do kupna kabla musze wytrzymac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 aha w panelu sterowania wykrywa przy 3.1 dwa nieznane urzedzenia i nijak nie przyjmuje do nich sterownikow ani z cd od karty ani z netu ani z rozpakowanych sterow, nie pokazuje jakie to urzadzenia jest tylko info "unknown multimedia device located on 8500le series" ale poza tym nieaktywnym tv out karta we wszystkim dziala poprawnie Niemasz czasem Radeona8500 ViVo :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...