aBuSaJe Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam, Chciałbym się was poradzić. Moja siostra chce kupić laptopa do 2500zł, ale ja tak jak i ona kompletnie się nie znamy na laptopach. Prosił bym was o sugestie na co zwracać uwagę oraz na przykłady laptopow. Jego zastosowanie to głównie word, exel jakieś jej programy biurowe, muzyka, filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 imo, do zadan biurowych wazny jest szybki procesor, a do multimediow matryca. nad grafika tez bym sie zastanawial, bo zintegrowana do niektorych rzeczy sie po prostu nie nadaje. warto tez zainwestowac w pamiec ram - 1gb powinno wystarczyc, aczkolwiek nie ukrywam ze 512 to malo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ostatnio koleżanka mnie prosiła, żeby jej pomóc wybrać jakieś laptopa w tej cenie i najrozsądniejsze propozycje które znalazłem, to: Asus A6RP-AP083 HP nx7400 EY586ES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) jeśli mała waga i rozmiary to atut to są również ciekawe modele z ekranem panoramicznym 14" . np. Asus A8H-4P001 link Edytowane 26 Marca 2007 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...