AwoniX Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam Musialem sie przesiasc na winde z powodu Bascoma(to juz rozwiazalem) i wlasnie tego nieszczesnego bluetooth'a i udostepniania przez niego internetu. Mam N70 i lacze sie przez bluetooth z internetem(potrzebuje tego) jednak juz nie wytrzymuje z windowsem(za bardzo przesiaklem linuxem) jest jakis sposob zeby umozliwic takie polaczenie koma+komp w linuxie gdyz ja nie mam bladego pojecia jak to zrobic. Uzywalem Debiana. Pozdrawiam AwoniX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Jako, że nikt Ci nie odpisuje - da się to zrobić bez problemu, jeśli Twoje urzadzenie bluetooth jest obsługiwane (moje zintegrowane w płyte glowna było, w lapku też jest - mam na myśli urzadzenie komputerowe, odbiornik nie jest ważny, jeśli obsluguje internet access/bluetooth area network czy podobne) Poszukaj w google: NAP bnep0 pand np. http://quozl.netrek.org/bluetooth/ Tam znajdziesz wszystkie niezbedne informacje, sam robilem to jakies 3 lata temu, wiec za dobrze nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 poniewaz temat byl zalozony juz jakis czas temu, pytanie czy ktos to robil u nas na forum? czy nadal trzeba uwazac jaki bluetooth sie kupuje czy dziala na kazdym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...