Ravcik Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam serdecznie Problem dotyczy zniknięcia drugiego dysku pod Windows Vista Ultimate poniżej przedstawiam konfiguracje : - Dysk SATA Seagate 320 GB system plików NTFS 3.1 - Dysk IDE 1 Master Samsung 40 GB system plików NTFS 3.1 System Vista zainstalowany został na dysku Seagate, po instalacji podłączylem dysk drugi, Vista wykryl go bez problemów i mozna było na nim pracować. Sytuacja skomplikowala się gdy usunołem z drugiego dysku partycję, utworzyłem nową, sformatowalem go oraz aktywowałem partycję (przy użyciu Partition Manager 8.5), po restarcie system nie widzi dysku, tzn. dysk widoczny jest w Menedżere Urządzeń w zakładce Stacje Dysków, ale niestey przy odpaleniu Total Commandera czy przejsciu do Komputer dysk pozostaje nie widoczny. czy ktos z forumowiczów spotkał się z takim problemem ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie spotkal bo to nie jest problem. Zamontuj sobie partycję pod odpowiednią litera w zarządzaniu dyskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie spotkal bo to nie jest problem. Zamontuj sobie partycję pod odpowiednią litera w zarządzaniu dyskami. faktycznie nie jest :), a czego to mogla byc przyczyna ?? thanks a lot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mozesz miec wyłączoną usługę odpowiedzialna za automatyczne montowanie dysków lub po prostu nie wyłapalo zmiany na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...