Skocz do zawartości
swirus'91

Plyta I Dysk, Do Zestawu!

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam MOBO I HDD do tego zestawu:

RAM A-Data Vitesta 1GB 667MHz

GRAFIKA Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3

CPU AMD Athlon X2 3600+ AM2 TDP65W BOX

Zasilacz Chieftec GPS-400AA-101A 400W

Pare osob proponowalo mi mobo:

Abita KN9 lub DFI Infinity NF Ultra II-M2 CO JEST LEPSZE?? CZY NIE MA CZEGOS JESZCZE LEPSZEGO ZA PODOBNA CENE!!!

I.. dyski też:

Seagate Barracuda 250GB SATA2 (ST3250820AS) lub Seagate Barracuda 250GB SATA2 (ST3250620AS)

CO JEST LEPSZE?? CZY NIE MA CZEGOS JESZCZE LEPSZEGO ZA PODOBNA CENE!!! Ponoc samsungi sa cichsze i sie mniej psuja.

DZIEKI.. prosze o odpowiedzi do wszystkich moich pytan. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chyba DFI Infinity NF SLI-M2 jest drozszy o jakies 50 zl a nie 100 od Abita KN9 Czym one sie dokladnie roznia. Co to znaczy 16 mb albo 8 mb CACHE.

A co do dyskow, to dlaczego akurat Seagate a nie np. samsung. Prosze o odpowiedzi.

Edytowane przez swirus'91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wziąłbym DFI Infinity NF SLI-M2 ~335zł, ale trzeba będzie wymienić wentylatorek. Ale również Abit NK9 ~248zł jest dobry.

Mozesz podac link takiego wentylatorka, ile takie cos kosztuje. A moze jakies inne propozycje plyt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zamiast Palita byś brał to Galaxy GF 7600GS 256MB 1.4ns 128Bit za 339zł z proline od razu masz wysokie takty i pewne dobre OC http://proline.pl/shop.php?prodid=GALAXY+7600GS+256+14, kurde no sam troche żałuje bo 2 tyg temu kupiłem wersje 128MB w tej cenie...

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi