Xtreme Addict Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wykręciłeś czas jak moja babcia :lol: Dobre memki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Za nic nie mogłem wskoczyć na 10800 MB/s read w evereście... Nawet jak mi się udało po starcie systemu to po copy wazie już miałem 10400... :/ Coś mi nie leży ta MSI. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jeśli twoja MSI wstanie jutro to chętnie ją przygarnę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Lekko poprawony wynik w kat do 3.5ghz 6'27.906 - Kinslayer - E6400 (7x500), MSI 7345 (P35), mem @ 500MHz 4-4-4-4 (dual DDR2) Optymalizacja systemu nadal lezy i kwiczy :/ Dalby ktos jakies namiary na dobre optymalki ? Probowalem copy waze ale cos nie wyszlo mi, moze zle to robilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Mały update. 20. 7'38.828 - davvid - Celeron 420 (8x375), mem @ 468MHz 4-4-4-5 (dual DDR2) | SCREEN PS. Zdarzyło się Wam kiedyś, że próbka 16m liczyła 24 loopy zamiast 23? :blink: Edytowane 2 Września 2007 przez davvid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zdarzyło się Wam kiedyś, że próbka 16m liczyła 24 loopy zamiast 23?Tak, normalny objaw niestabilnego systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 nie wiem -ja takich jaj nigdy nie miałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 A wspomoze mnie ktos jakimis dobrymi optymalkami XPka ? :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 A wspomoze mnie ktos jakimis dobrymi optymalkami XPka ? :):) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=98224&st=0 Twoja droga krzyzowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=98224&st=0 Twoja droga krzyzowa haha ponad 200 stronek :P, to moze chociac male nakierowanie jakich slow uzywac w wyszukiwarce bo przeczytanei tego wszystkiego to katorga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Ostatnio pobawiłem się Quad'emGT i wyszło mi coś takiego :) ??. 7'28.218 - _python_ - E4300 (9x333), Abit QuadGT (965P), mem @ 499MHz 4-4-4-4 (dual DDR2) | SCREEN Tak się zatanawiam gdzie mogę wrzucić pare fotek z Lipska z Games Convention gdzie team AWARD FABRIK bawił się z LN2? Edytowane 3 Września 2007 przez _python_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Tak się zatanawiam gdzie mogę wrzucić pare fotek z Lipska z Games Convention gdzie team AWARD FABRIK bawił się z LN2? Na oslej zrob temat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 u mnie o jeden restart za daleko- po zrobieniu wyniku restart i obie kostki zmarły :blink: 7'00.093 - 99tomcat - c2d e6750 (6x500), mem @ 625MHz 5-5-4-5 (dual DDR2) | SCREEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) bo krencic to czeba umić :lol: Edytowane 6 Września 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 jednak żyją ale już na 1.8v to za chiny nie wstaną :lol2: chyba polubiły napięcie :wink: tak czy siak mi stracha napędziły... a umieć to nieco liznąłem iod enta i gemmyego ale jeszcz mi duuuuuuuuuzo brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Tomcat Zostaw w spokoju 4:5 i skup się na 5:6+ lepsze timy,poza tym masz jeszcze w zanadrzu coś ok 3.3V :D Edytowane 7 Września 2007 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 na tych samych tajmach jest gorzej na 5:6 a tajmy to niezbyt da się już zaciesnić no ale powalczę jutro :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 na tych samych tajmach jest gorzej na 5:6 a tajmy to niezbyt da się już zaciesnić no ale powalczę jutro :wink:Tu masz na zachęte :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 ladnie :). dawaj wyzej ramki i wskakuj na 1 miejscowki bo pmp nie ma motywacji do wygrzebania kolejnych zabawek ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Gemmy co ja Ci bede pisal :P GRATZ! sobih >> nie podpuszczaj go, bo na pamieci to Gemmy uwazac musi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 ladnie :). dawaj wyzej ramki i wskakuj na 1 miejscowki bo pmp nie ma motywacji do wygrzebania kolejnych zabawek ;).Motywacji nie ma z CPU, ktory robi 600+++ FSB :lol2: Takie cos to ino na LN2 cisnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) gemmy gratki :wink: co do 5:6 to urwałem odrobinkę wyniczek względem 4:5 ale to głownie dzieki 5 4 4 5 zamiast 5 5 4 5.. 5:6 ma sens jak się ma memki co zrobią na 4-kach te 600 mhz :wink: Edytowane 8 Września 2007 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 ladnie :). dawaj wyzej ramki i wskakuj na 1 miejscowki bo pmp nie ma motywacji do wygrzebania kolejnych zabawek ;).jak wezmę coś na odwagę :D dzięki :wink: ent,TomCat,Devilek wielkie dzięki :wink: ...kurde chyba mnie podpuścił..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ładny wyniczek gratsy. :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 chyba za mało wziąłem :D ale coś jeszcze poprawiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Gemmy zaraz przejmie koszulke lidera w lołkloku majac 600 na czworkach :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Gemmy :) Ile misek ryzu dziennie idzie :lol2: Gratki stary - czasy super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Gemmy bardzo chce wyrwać stołkosy z letargu! Gratulacje panie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Co sie oderwe od nowego hobby to poprawiasz tego lowclocka - gratki! :wink: to teraz jeszcze pare tweakow i 1st place :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Dostroiłem wreszcie system 8) Jak na budżetowego E2160 i przeciętne Elpidy chyba jest nieźle ;) ... Poprawka spora i już raczej ostatnia :) Edytowane 10 Września 2007 przez Nethaker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...