Xtreme Addict Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) No to może ja tak niespodziewanie :P wd 6'29.703 - Lanc - QX9650 (7x428), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 856MHz 6-5-5-15 (dual DDR3) | SCREEN Jeszcze raz: kretfr BIG thx :] Ładnie :D Gratki ;) Edytowane 30 Grudnia 2007 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Ot niespodziewajka :). Gratulacje, trzeba wiec powalczyc... edit. setfsb? :)... Edytowane 30 Grudnia 2007 przez sobih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 setfsb? :)... Bo to cziter jest, zrobił wynik na 450x7 i zjechał z fsb do screena :D hihi, i na pewno używał nvhardpage :D Lancu dawaj wynik na równym fsb, bo nie ładnie, siac wątpliwości :P Nie żebym Ci nie wierzył ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 kszonek aka ziobro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ot niespodziewajka :). Gratulacje, trzeba wiec powalczyc... edit. setfsb? :)... setfsb o czko w górę, co dało te 2Mhz więcej niż równe FSB 428 ;) Bo to cziter jest, zrobił wynik na 450x7 i zjechał z fsb do screena :D hihi, i na pewno używał nvhardpage :D Lancu dawaj wynik na równym fsb, bo nie ładnie, siac wątpliwości :P Nie żebym Ci nie wierzył ;] Żeby ten cep robi FSB 450 to by było fajnie ... :wink: nvhardpage :lol: Mam gdzieś jeszcze 6'30'906, z tymi 2Mhz mniej na procu i bez 1 "tfika" na kretowym sysie, coby czas był lepszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) to ja tylko kontrolnie na dzis nowy osiąg pokaze, bo te ramki nie pozwalaja na wiekszy skok w bok, wiec tylko fsb wybadane. odgryziem siem wkrotce... :D Edytowane 30 Grudnia 2007 przez sobih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a to mój wynik, jest słaby do pamięci mam słabe i system jest stary(liczyłbym na pomoc doświadczonych userów w poprawie tego wyniku, może jakieś wskazówki co i jak) 12'05.282 - Adam83 - A64 X2 5200+ (10 x 299), DFI Infinity SLI-M2/G, mem @ 374MHz 4-4-4-12 (single DDR2) | SCREEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 x. 6'58.062 - meeron - E6750 (6x500), MSI NEO2 FIR (P35), mem @ 600MHz 4-4-4-4 (dual DDR2) | SCREEN x. 6'07.656 - meeron - E6750 (7x500), MSI NEO2 FIR (P35), mem @ 600MHz 4-4-4-4 (dual DDR2) | SCREEN Wyniki dedykuje moim micronkom ktore to juz na napieciu nizszym jak 2,3V zaprzestały wstawac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z cyklu hare i jego low-end'owe AM2: 3GHz » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « kret, weź w końcu porób te lowclock'i bo nie mam motywacji żeby te wyniki maxować. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « kret, weź w końcu porób te lowclock'i bo nie mam motywacji żeby te wyniki maxować. :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mówiłem, że dopiero jak Reapery dojdą :P System już stoi, tylko runa zrobić i zobaczymy co z tego wyniknie :wink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « btw: chyba się szykuje jeszcze jakiś ładny wynik w naszej kategorii, od pewnego OCera z O... :D :kijem: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 btw: chyba się szykuje jeszcze jakiś ładny wynik w naszej kategorii, od pewnego OCera z O... :D nie szykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 hary w lowclocku dogania mnie na full clocku. :D nie szykujeA on o Tobie mówi? :P Ja miałem wrzucić ale vmod znów coś się schrzanił (miernik pokazuje wyższe napięcia wszytsko cycuś glancuś ale pamięci się nie rozgrzewają, i nie poprawiają się ich osiągi OC). Dziś nie chciało mis ię z tym bawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A on o Tobie mówi? :P tak, o mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Lanc wyskoczyłeś jak Ben Dżonson na setke tylko że poźniej został zbanowany za koks ;) gratki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Jako się rzekło, są drobne popraweczki w rankingu... :banana: Widoczny luz m.in. w postaci lepszego strapu i dzielnika pamięci zostawię na kolejne potyczki :mrgreen: Z noworocznymi pozdrowieniami dla wszystkich tu zaglądających ode mnie i wuja rysia :smile2: Ile Tusk przez Lecha szlochał Ile Łyżwa kobiet kochał Ile Rydzyk ma moherów Ile w sejmie jest frajerów Ile Lepper ma wyroków Tyle szczęścia w NOWYM ROKU!!! :wink: 6'27.656 - kiełbasa squad - QX9650 (6x500), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 833MHz 6-5-5-15 (dual DDR3) | SCREEN 5'40.328 - kiełbasa squad - QX9650 (7x500), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 833MHz 6-5-5-15 (dual DDR3) | SCREENPodziekowania dla sedziego kiszonka, btl teamu i reszty trzymajacych kciuki badz sluzacych dobra rada :rolleyes: Dorzucilem jeszcze lowclock na xs :rolleyes: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez sobih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) gratuluje wyników i sposobu spedzenia nocy sylwestrowej :D Edytowane 1 Stycznia 2008 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Świetny proc, 500 FSB na WC... Ile tych procków przerzuciliście? Gratki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wynik robiony we wrzesniu :lol: 1. 12'25.953 - ryba - P4 631 (12x333), P5K (P35), mem @555MHz 4-4-4-4 (dual DDR2) | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dorzucilem jeszcze lowclock na xs :rolleyes: Nieźle :) Aż dziw bierze, że na XS tyle samo wyników z yorków, co i u Nas :] w końcu tam już parę osób miało te proce wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 miało :) a czy korzystało ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) 2. 12'47.859 - kretfr - A64 3800+ (8x312), DFI SLI-M2/G, mem @ 500MHz 4-4-3-3 (dual DDR2) | screen Sorry ryba :P Miałem dzisiaj nie bawić się spi, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « @Hary - weekend się zbliża :wink: Edytowane 3 Stycznia 2008 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « @Hary - weekend się zbliża :wink: Dawaj dawaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ładnie [; Bez 12.45 sie nawet nie pokazuj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 No to kret pokazał co potrafi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 E tam, jeszcze nie pokazał myślę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 No to kret pokazał co potrafi ;] taaaa, pokazal przewage swoich pamieci ;] chyba zapominacie ze ja dusilem ddr1, a nie ddr2, chcecie porownac przepustowosc?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ale ty miałeś 1T i 2-2-2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ale ty miałeś 1T i 2-2-2 :P i duzo mhz mniej ;] a tutaj sie raczej liczy ile uzyskasz na nich, a nie to jakie one maja ustawienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 To ryba lecisz na 9x277 i pamięci synchro z 2-2-2... :blurp: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...