hary Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Na AMD nie ma czegoś takiego jak synchro ;] To że mem=htt nie znaczy że jest synchro, bo częstotliwość pamięci jest ustalana względem CPU a nie względem htt i zawsze masz dzielniki. Edytowane 3 Stycznia 2008 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 To ryba lecisz na 9x277 i pamięci synchro z 2-2-2... :blurp: :-P za wiele takich pamiatek 2x512 nie widzialem :P Na AMD nie ma czegoś takiego jak synchro ;] To że mem=htt nie znaczy że jest synchro, bo częstotliwość pamięci jest ustalana względem CPU a nie względem htt i zawsze masz dzielniki. dzielnik 200 i masz synchro htt z pamiatkami ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 taaaa, pokazal przewage swoich pamieci ;] chyba zapominacie ze ja dusilem ddr1, a nie ddr2, chcecie porownac przepustowosc?;] To skorzystaj z tego magicznego podpisu pod AV i załatw sobie AM2 :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 To skorzystaj z tego magicznego podpisu pod AV i załatw sobie AM2 :-P Po sesji, ktorej prawdopodobnie nie przejde i zakoncze studiowanie, to raczej to uczynie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 taaaa, pokazal przewage swoich pamieci ;] chyba zapominacie ze ja dusilem ddr1, a nie ddr2, chcecie porownac przepustowosc?;] Ja mam 2x mniej cache i tylko 2x256mb - więc tak na prawdę to ja prowadzę w rankingu AMD :lol: ryba, daj na luz, czasami sie spada w rankingach, tak bywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 ryba, daj na luz, czasami sie spada w rankingach, tak bywa. rybka ma raje co do przepustowosci, bardzo ladnie to widac w rankingu 3ghz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) dzielnik 200 i masz synchro htt z pamiatkami ;pAle to nie jest synchro. HTT nie wpływa na częstotliwość pamięci, nie jest z nimi bezpośrednio powiązane. MaSell, tylko w 3GHz ryba ma taką samą f pamięci jak w 2.5GHz, a ja jednak deko wyższą niż w 2.5GHz. Edytowane 3 Stycznia 2008 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja mam 2x mniej cache i tylko 2x256mb - więc tak na prawdę to ja prowadzę w rankingu AMD :lol: ryba, daj na luz, czasami sie spada w rankingach, tak bywa. aha, to rozkladam kaskade, wszystko sprzedaje i ide na emeryture? :mur: rybka ma raje co do przepustowosci, bardzo ladnie to widac w rankingu 3ghz :wink: noobie, nie udzielaj sie ;p Ale to nie jest synchro. HTT nie wpływa na częstotliwość pamięci, nie jest z nimi bezpośrednio powiązane. ok, teoretycznie nie, ale jak tutaj jest 200 i tutaj 200, to mozna tak powiedziec ;] tak na chlopski rozum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Na AMD nie ma czegoś takiego jak synchro ;] To że mem=htt nie znaczy że jest synchro, bo częstotliwość pamięci jest ustalana względem CPU a nie względem htt i zawsze masz dzielniki. Wiem, że nie ma synchro, chodziło o div 200 ;) ok, teoretycznie nie, ale jak tutaj jest 200 i tutaj 200, to mozna tak powiedziec ;] tak na chlopski rozum. I właśnie to miałem na myśli :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) jeszcze drobne poprawki od nas: 6'24.281 - kiełbasa squad - QX9650 (6x500), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 1000MHz 7-6-5-16 (dual DDR3) | SCREEN 5'36.953 - kiełbasa squad - QX9650 (7x500), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 1000MHz 7-6-5-16 (dual DDR3) | SCREEN Edytowane 3 Stycznia 2008 przez sobih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Przepięknie :) Kiedy nową perełkę potestujecie na czymś mocno chłodnym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 jeszcze drobne poprawki od nas: 6'24.281 - kiełbasa squad - QX9650 (6x500), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 1000MHz 7-6-5-16 (dual DDR3) | SCREEN 5'36.953 - kiełbasa squad - QX9650 (7x500), Asus Blitz Extreme (P35), mem @ 1000MHz 7-6-5-16 (dual DDR3) | SCREEN Teraz tylko czas na coś chłodniejszego i na mnożnik 11, czy tam 11,5 :] Albo najlepiej 12, co sie będziecie szczypać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 7'17.609 - Damikor - E4300 (8x375), MSI 7345 (P35), mem @ 562MHz 4-4-4-4 (dual DDR2) | SCREEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Poprawka 7'13.109 - Damikor - E4300 (8x375), MSI 7345 (P35), mem @ 562MHz 4-4-4-3 (dual DDR2) | SCREEN Przepraszam za post pod postem, ale chciałbym żeby ShadiQ zauważył nowy wynik » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A myślałem, że tamten czas 7'17 jest dobry :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Proponuję poprawić całą liste. Kliknąłem na trzy wyniki i każdy z nich był źle podpisany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kret, gonisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Łosz k&^#a O_O MaSell guru ;] Zdradz co to za procek ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) LE1600 czy jak mu tam Jutro bedzie lepsiejszy wynik od tego, ale to tak w tajemnicy wam mowie ;) 1. 12'43.518 - MaSell - A64 LE-1600 (8 x 312), DFI Infinity SLI-M2/G, mem @ 500Hz 4-4-3-3 (dual DDR2) | SCREEN Edytowane 6 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) MaSell sie do lowclocka przekonał ?? (: wywal te ADM i atakuj Intela ! Edytowane 6 Stycznia 2008 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 MaSell sie do lowclocka przekonał ?? (: wywal te ADM i atakuj Intela ! Ja juz nie krece na intelu. AMD rlz! Jutro phenoma kupuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 I kret sie załamie :mrgreen: MaSell lecisz dalej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) ?. 7'22.860 - Venom - E4300 (9 x 332), Asus P5K (P35), mem @ 553Hz 4-4-4-4 (dual DDR2) | SCREEN Aż wstyd pokazywać taki wynik po Waszych, ale kilka miejsc do przodu przeskoczę... dopiero się uczę pi i jeszcze duuuużo textu przede mną... Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 I kret sie załamie :mrgreen: MaSell lecisz dalej ;] Dzis wskoczy jeszcz lepsiejszy wyniczek, nawet bym powiedzial jaki ale skrin na drugim hdd :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 a co Ci się stało, że jednak wrzuciłeś wynik w LowClocku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 amd =/= intel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja coś tam zawalczyłem w lowclocku, ale zadowolony nie jestem :cry: Ogólnie dzielnik 4:5 w porówananiu 5:6 na DFI daje czas lepszy o uwaga ~ 400 ms :lol2: Wynik mocno do poprawy. Teraz trzeba zacząć rzeźbić system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 jak ty zrobiles screena ze ci myszke widac ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) jak ty zrobiles screena ze ci myszke widac ;) ? Jakimś programem ponoć :D MaSell, rób jeszcze 3GHz ;] Edit: Program sie nazywa ACA Capture , właśnie się dowiedziałem ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) application: ACA Capture Polecam ten programik, szkoda, że to tylko trial :( ale wygodny i screeny mało ważą :) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 MaSell, rób jeszcze 3GHz ;] Nie zrobie i nawet nie proś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...