kszonek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) application: ACA Capture Polecam ten programik, szkoda, że to tylko trial :( ale wygodny i screeny mało ważą :) Ja polecam FastSton Capture - w starszych wersjach freeware (4.3 i 4.5) w nowszych już nie, ale niczego nie wnoszą. Dobra konfiguracja, może zapisywać automatycznie do wybranego formatu i kompresji, dodatkowo można od razu zaznaczyć obszar, a nie cały ekran - imo brakuje automatycznego dodawania znaku wodnego, ale nie można mieć wszystkiego. // Coś ode mnie: Niestety memki poleciały i zabawa się skończyła, na 600 cl4 trochę powalczyłem, było niżej, ale bez częsci tweaków i niedopracowane, więc screenów brak. Coś jest do urwania, system za dobry nei był, no i przydałoby się więcej mhz na mem i PF dużo niżej, ale to dopiero jak memki wrócą z gwary ;) Byłbym wdzięczny jakby ktoś zrobił porównanie 500x6 1:1 5:6 i 4:5 ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie zrobie i nawet nie proś :wink: A to dlaczemu? :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 A to dlaczemu? :sad: Musze dozowac porost mojego e-penisa, za duzo wynikow na raz moze byc dla niego szkodliwe » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie mam juz AMD :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Musze dozowac porost mojego e-penisa, za duzo wynikow na raz moze byc dla niego szkodliwe » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie mam juz AMD :wink: Aha :lol2: Ale gdzie ten lepszy wynik obiecany? :rolleyes: Edytowane 6 Stycznia 2008 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Ale gdzie ten lepszy wynik obiecany? :rolleyes: bedzie jak sie nauczysz cytowac ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 bedzie jak sie nauczysz cytowac ;) Nie wpisało się " " i dlatego :-P Tagi byly nie zamkniete, ot co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Przeciez o to chodziło xD A tak juz bardziej na serio, to mysle ze dzis wieczorem, ewentualnie jutro bedzie lepsiejszy wyniczek juz opublikowany. Jest owiany pewna tajemnica, wiec nie zdradzam niespodzianki :D Widze przez ten weekend sporo sie dzialo w lowclocku, duzo wynikow nowych jest. Edytowane 6 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 to sie teraz lamy za lowclocka wziely :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Nie będę was już dłużej 3mał w niecierpliwości :lol: Prosz.... yeah! :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « dajesz dajesz kret :P Edytowane 6 Stycznia 2008 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 no, jest obiecany wyniczek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) poniosło mnie, sorki meerom ;* Edytowane 6 Stycznia 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 aha, czyli wyniki do lowclocka mogą dawać tylko ludki z c2d 3.5+ :mur: pojąłem ocb w poście ale to wkurza jak kto tak pisze <_< eot Ale tu przecież nie ma żadnego odniesienia do tego, na jakim sprzecie jest robiony wynik :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 kret ma już 12.45s ;] No to jeszcze 2s brakuje ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) kret ma już 12.45s ;] No to jeszcze 2s brakuje ;D aż 2s ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 I kret sie załamie :mrgreen: Nie, dlaczemu? :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « dajesz dajesz kret :P Incoming, incoming... :wink: kret ma już 12.45s ;] No to jeszcze 2s brakuje ;D A ty musisz tak wszystko zdradzać? :-P 3. 12'45.875 - kretfr - A64 3800+ (8x312), DFI SLI-M2/G, mem @ 500MHz 4-4-3-3 (dual DDR2) | SCREEN Wynik robiony na szybko, bo sprawdzałem nowego czita :P Do nadrobienia jeszcze usługi i kilkanaście tweaków, ale to w weekend dopiero :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wynik robiony na szybko, bo sprawdzałem nowego czita :P :lol: Co wy byscie beze mnie zrobili :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 :lol: Co wy byscie beze mnie zrobili :lol2: Żebyś jeszcze powiedział jak go zrobić, to by było fajnie... A tak to musiałem po screenie zgadywać, co to jest i jak to włączyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ok, nastepnym razem nic nie powiem :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ale tu przecież nie ma żadnego odniesienia do tego, na jakim sprzecie jest robiony wynik :huh: źle sie wyraziłem. sorry ;* poniosło mnie, okres i wogóle te sprawy, miesiączka sie spóźnia etc. to wszystko przez to dyskusje co jest ikstrim a co nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Do nadrobienia jeszcze usługi i kilkanaście tweaków, ale to w weekend dopiero :-P Np. luna ktorej tam byc nie powinno B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Luna niektórym działa na korzyść podobno ;] Jak ja sprawdzałem to lepiej było bez, ale jak wiadomo co system to inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Ja tam sie nie znam, bo nie jestem ekstrim - zadnych modow, wszystko na ac EDIT: Ale trzeba tez czasu. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Hammerhead Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie trzeba żadnych modow i żadnego wc ;) Tymbardziej do lowclocka :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Np. luna ktorej tam byc nie powinno B-) Luna niektórym działa na korzyść podobno ;] Jak ja sprawdzałem to lepiej było bez, ale jak wiadomo co system to inaczej. Na moich systemach zawsze lepiej jest z luną o jakies 2-3s :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ty masz wszystko inaczej w tych systemach swoich [; , chore przyrosty od kazdego "czita" a wyniki takie jak ma kazdy inny [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nie trzeba żadnych modow i żadnego wc ;) Tymbardziej do lowclocka :lol2:osobiście w zabawie lc zabiłem najwięcej mem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 jak ma sie taki talent to wiesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Dzisiaj na szybko zaczalem zabawe,mobo w koncu dotarlo :),specjalista ze mnie w spi zaden,poza tym przesiadlem sie z P5W DH:) 6'59.078 - 71proste - E6700 (6x500), DFI T2R (X38), mem @ 625MHz 5-4-4-4 (dual DDR2) nie wiem tylko czemu mobo mi ustawia na jednej kosci pl6 a na drugiej pl7,zmiana na pl 6 konczy sie restartem:(,a to chyba wazny tyming.winda swieza bez zadnych specjalnych przygotowan edit:jedna z kostek is dead :) Edytowane 18 Stycznia 2008 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 7.04.891 -marcin255A-E6600(6x500),ram 600 4-4-4-4 dual Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) edit:jedna z kostek is dead :)mam to samo, prosze o zlikidowanie z forum lowclocka bo tylko straty przynosi ;)) Edytowane 19 Stycznia 2008 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...