99tomcat Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mam skilla :wink: *W życiu zabiłem tylko jedną parę D9 GKX... Team Group PC9600 2x1 GB, a dokładnie to Stricker je zabił, a wierzcie mi bądź nie, ale D9 to w życiu miałem dość sporo :wink: **i traktuję D9 najwyższymi napięciami w PL, może dlatego mi nie padają? :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mówię serio Ty, wróg wysokich napięć na Microny i 3.7v na GMH? Na pożyczonych czy prywatnych? :> @hary choć wyjeżdzam powyżej 2.85v to i tak nie zabijam memek :wink: może nawet o tm nie wiesz? Za czesto zmieniasz memki- padają pewnie po zwrocie/sprzedaży :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 @hary choć wyjeżdzam powyżej 2.85v to i tak nie zabijam memek :wink: Mi tam padła kostka goodrama po kilkunastu godzinach na 2.85V ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mi tam padła kostka goodrama po kilkunastu godzinach na 2.85V ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Tia, bijcie się o to kto jest bardziej el0, bo dawał wyższe napięcia i uwalił więcej swoich/nieswoich pamięci :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « XA, przyj**ałeś się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) może nawet o tm nie wiesz? Za czesto zmieniasz memki- padają pewnie po zwrocie/sprzedaży :wink: Oj żebyś się nie zdziwił :rolleyes: Na całkiem sporą sumkę kompletów HZtów sprzedany wróciły na RMA komplety 4, w RADO, z czego jeden był sprawny :lol:, w jednym jedna kość uwalona, a 2 komplety były od tego samego użytkownika... całkowicie martwe... w 2 tygodnie załatwiał komplety... Moje nastarsze prywatne D9 mają już około ~ 8miechów Mi tam padła kostka goodrama po kilkunastu godzinach na 2.85V ;] Orthosowałeś je? Czy kilkanaście godzin PI? :wink: Tia, bijcie się o to kto jest bardziej el0, bo dawał wyższe napięcia i uwalił więcej swoich/nieswoich pamięci :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « XA, przyj**ałeś się? :lol: Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Orthosowałeś je? Czy kilkanaście godzin PI? :wink:Kilkanaście godzin pi, co najmniej kilkanaście. Jedna kostka padła druga elo śmiga na 1.8V. Edytowane 30 Stycznia 2008 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Znam to, szukanie najlepszeego wyniku i testowanie ustawien, tfikow itp... hmm gdybyś miał Mushkina on by Ci dłużej posłużył :D Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie zróbcie sobie piaskownice kto jest głupszy bo dał większe napięcie w innym miejscu. To jest temat na LC i niech takim pozostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie zróbcie sobie piaskownice kto jest głupszy bo dał większe napięcie w innym miejscu. To jest temat na LC i niech takim pozostanie. ładnie tak zabawe przerywać :D Takim tam pierwszy próbny lc proszę nie dodawać do listy,bo po 1 nie mój proc,po 2 czas mi się nie podoba :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ładnie tak zabawe przerywać :D Takim tam pierwszy próbny lc http://img214.imageshack.us/my.php?image=lc3gv1lb9.png proszę nie dodawać do listy,bo po 1 nie mój proc,po 2 czas mi się nie podoba :wink: ~30sek samym procem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 kurde cepik mój ale btl nie dysponuje obecnie ani ln2 ani sprawnymi memami i dfi - tragedia Tak czy siak jutro będziemy wymiatać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 kurde cepik mój ale btl nie dysponuje obecnie ani ln2 ani sprawnymi memami i dfi - tragedia Tak czy siak jutro będziemy wymiatać :P hyh, czyli czasem jednak warto odwiedzac rybe jak jest w poznaniu ;] czekamy, czekamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Jeszcze poprawka kosmetyczna najładniejszy lc :D i troszku lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monny Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Ej bez jaj ludzie. Zobaczylem ta wasza tabelke super pi i pomyslalem ze co mi szkodzi tez sobie zrobie test. Ustawilem mojego E2160 na 9x334 i pamieci na 4,4,4,12,15 i na 667 i dostalem wynik 15 minut na probce 16m :x wtf ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Wróżką nie jestem, ale sądzę, że to wina systemu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Ej bez jaj ludzie. Zobaczylem ta wasza tabelke super pi i pomyslalem ze co mi szkodzi tez sobie zrobie test. Ustawilem mojego E2160 na 9x334 i pamieci na 4,4,4,12,15 i na 667 i dostalem wynik 15 minut na probce 16m :x wtf ?to jeszcze troszkę i nas dogonisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monny Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Powylaczalem wszelkie programy i juz mam 12,5 minuty, juz jest dobrze <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Byłoby, ale raczej średnio, jakby to był AMD'ek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Coś ShaDiQ porzucił aktualizacje rankingu ostatnio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) w końcu przy fizie ( :mur: ) spróbowałem na tym cepie coś zdziałać memki już nawet na 600, piątkach i 2,5v nie są stabilne... ehh te d9 :sad: Edytowane 4 Lutego 2008 przez banti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 PRZYPOMINAM ZE MEMSET NA SCREENACH JEST OBOWIĄZKOWY ;) Wypadałoby to dopisać do zasad w rankingu, tak dla formalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 osz no się pośpieszyłem... kurde ale teraz już te memki tyle nie zrobią :wink: było 4-4-4-4-4-4-27-7-10-10-4-8-2-2t bodajże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 no w końcu trzeba zacząć zabawe z lowclockiem :) basic tweaks... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monny Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 ?. 14'03.000 -Monny- E2160 (9x333), Abit f-i90HD, Corsair XMS2 @667 (4,4,4,12,15) Single /Nie ma memseta bo moj chipset z nim nie działa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Posprzataj system... i pozamykaj programy jak puszczasz pi jest szkola ze czasem pomaga zamkniecie explorera, a Ty tutaj cpuzety i task managera trzymasz otwartego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) i cdt - podstawa :wink: edit: łapcioch na szybko jest szybszy ;) popracuj. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « moge sie dołączyć do c2d do 3GHz ;D? Edytowane 5 Lutego 2008 przez Yogi311 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monny Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Jakbym jeszcze wiedzial co to cdt to by bylo juz w ogole git. co zauwazylem to normalne ze explorator pokazuje ze procesor jest obciązony w 50% ? Nigdy wiecej nie skacze. Zreszta u mnie sie cos zepsulo pamieci albo plyta bo kiedys robilem na tych samych ustawienaich super pi na 20s a teraz ledwo uzyskuje 24s na 1M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Jeszcze 3,5 moje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 dawaj jeszcze w dół trrd i trf :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...