Rolf Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Witam. Chcę zakupić dobre pamięci w granicach 200 zł pod GIGABYTE GA-M57SLI-S4, słyszałem że seria GoodRamów Pro [800MHz] jest dobra. Interesuje mnie 512MB RAM, ale mam dylemat tak jakby - kupować je czy może polecicie mi jakieś inne ? Aha, jeszcze co do tych Good~, to kumpel powiedział mi, że są one dobre ale na kościach Micron D9? Czy to prawda? Czekam na wasze odpowiedzi : ) Pozdro, Rolf [ale super nick ;d]. Edytowane 25 Marca 2007 przez Rolf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Fakt, D9 dobrze się kręcą... ale w PRO teraz ich nie ma (lub są rzadko). Za 200zł brałbym zwykłe 1Gb Goodram'a 667MHz cl5 i je kręcił.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 A może jakieś inne polecicie ? [Pod AMD są potrzebne małe timmingi a pod Intela ważne są mhz? Kumpel mi ciągle coś nowego mówi i już się nie łapie :P] @Btw. Dobrze się kręcą te Good~ 667 MHz cl5? [tylko formalność, ja narazie w kręcenie się nie bawie : ppp]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Moje tak oto poszły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Fakt, D9 dobrze się kręcą... ale w PRO teraz ich nie ma (lub są rzadko).teraz to juz tylko selekty, gdyż GoodRAM w obecnej serii Pro nie daje już kości D9, tylko jakiś inny wynalazek. Choć na Allegro ostatnio dość często trafiają się sztuki na D9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...